Oldal frissítése

Silk´n FaceTite Velvet

Kiegészítők a termékhez

Silk´n FaceTite Velvet

Tartasz az élettelen bőrtől, a ráncoktól és a rugalmasság elvesztésétől? Az egyedülálló Silk´n FaceTite Velvet kozmetikai készülék segítségével Te is felveheted a harcot az előbbi kellemetlen változásokkal. A készülék a különleges HT technológiát alkalmazza és 3 különböző energiaforrást kombinál - bipoláris rádiófrekvenciát a bőr mélyebb rétegeinek feszesítéséhez, LED fényt a bőr természetes egyensúlyának megőrzéséhez és a bőr fiatalításához, illetve az infravörös sugárzást, amely javítja a bőr állagát. A csomagban található Silk'n Slider Hyaluronic Gel használata minden kezeléshez elengedhetetlen, hiszen ez biztosítja a vezetőképességet, miközben hidratálja a bőrt és megelőzi a bőr túlmelegedését is. A csomag tartalmazza továbbá a Silk'n Hyaluronic Serum hialuronsavat is, amely amellett, hogy hidratáló hatással bír, kisimítja a finom ráncokat és stimulálja a bőr saját kollagéntermelését is.

A Silk´n FaceTite Velvet kozmetikai készülék főbb jellemzői

  • Az egyedülálló HT technológia 3 különböző energiaforrással, belülről állítja helyre a bőrt
  • A Silk'n Slider Hyaluronic Gel szükséges a vezetőképességhez és a hidratáláshoz
  • A Silk'n Hyaluronic Serum egy bőrregeneráló kiegészítő a készülékhez
  • A benne található hialuronsav elősegíti a bőr saját kollagéntermelését
  • Silk´n FaceTite Velvet kozmetikai készülék az azonnali, látható eredményekért
  • Fiatalítja a bőrt, csökkenti a ráncokat, feszesíti az arc kontúrjait

A Silk´n FaceTite Velvet egyedülálló

A HT technológia bejut a bőr mélyére és belülről állítja azt helyre. A készülék hőt bocsát ki, amely stimulálja a bőr természetes helyreállító képességét. Ezáltal a bőröd láthatóan szebb, fiatalosabb és feszesebb lesz minden egyes kezelés után. A használata teljesen biztonságos, a készüléket az arc és a nyak területéhez tervezték, kivéve a szemhéjat. Használd heti két alkalommal és szemmel látható eredményeket kapsz. A Silk'n Hyaluronic Serum együttes használatával fokozhatod a végeredményt. A kozmetikai készülék alkalmazása teljesen fájdalommentes, emellett az otthonodkényelmében fiatalítja meg a bőrödet, csökkenti és kisimítja a ráncokat és feszesíti az arc kontúrjait.

A használata biztonságos

A készüléket alaposan tesztelték az otthoni használatra férfiak és nők egyaránt. Minden típusú és tónusú bőr számára alkalmas. Az egész arcbőrt és nyakat kezelheted vele, kivéve a szemhéjakat. A készülék nem használ lézert, így nincs szükség hosszabb szünetek tartására a használatok között. A kezet bőrrel bátran mehetsz a napfényre és szabadon, korlátozások nélkül folytathatod a mindennapos tevékenységeidet. Használat előtt mindenképpen olvasd át a használati utasítást.

Csomag tartalma:
Silk´n FaceTite Velvet készülék
Silk'n Slider Hyaluronic Gel
Silk'n Hyaluronic Serum'
használati utasítás


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tápellátás

Áramforrás Hálózati - 230 V

Típus

Típus Tisztítókészlet

Típus

Típus Rádiófrekvenciás

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése
Kód:  SILKP171
Termékszám:  FT1PE1C2001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20