Oldal frissítése

Silk'n Blue pattanáskezelő

Kiegészítők a termékhez

Silk'n Blue pattanáskezelő

A Silk'n Blue egy csodálatos, forradalmian új eszköz, ami egy teljesen újszerű módot kínál a pattanások kezelésére. Mindez egyszerű és kényelmesen, akár otthonában is elvégezhető, anélkül, hogy további beruházásokat kellene tennie. A készülék nem csak enyhíti pattanások tüneteit, hanem megakadályozza a további kialakulásukat is. Ezt egy rendkívül kíméletes és nem-invazív eljárás során, fényterápia segítségével teszi, amely hatékonyan ötvözi a kék LED fényt és infravörös hősugárzást. A pozitív hatásokmár 3-7 hét után megfigyelhetőek. 

Innovatív pattanás kezelés

  • Kényelmes és diszkrét használat, otthoni környezetben
  • Enyhíti a pattanások tüneteit és kisimítja a bőrt
  • Segít megelőzni a pattanások kialakulását
  • Elpusztítja a pattanásokat okozó baktériumokat
  • Szárítja a faggyúmirigyeket, így megakadályozza a bőr zsírosodását
  • Láthatóan fényesebb és simább arcbőr már 3-7 héten alatt
  • Biztonságos használata érdekében a beépített biztonsági funkciók
  • Klinikailag tesztelt, bőrgyógyászok ajánlásával

A Silk'n Blue terápia menete

A Silk'n Blue kék LED és infravörös fény kombinációját használja. Először a pattanásokat okozó baktériumok elpusztulnak, majd a faggyúmirigyek, melyek a bőr zsírosodását okozzák, kiszáradnak, így kevésbé lesznek érzékenyek a további pattanások kialakulására. A már meglévők pedig gyorsabban gyógyulnak, újak pedig ritkábban képződnek. A kívánt eredményt a 3-7 héttel a kezelési program befejezése után várhat, mely az érintett terület napi, 6-8 héten át tartó kezeléséből áll. A szép és pattanásoktól mentes bőr megőrzése érdekében heti egyszer használja a készüléket a korábbakhoz hasonló módon.

Biztonságos és egészséges

A Silk'n Blue pattanás kezelő terápiája szakemberek együttműködésével került kifejlesztésre és dermatológusok ajánlják. A biztonsági funkciók teljesen veszélytelen működést garantálnak, a beépített hőmérséklet szenzor megakadályozza, hogy a bőr bármikor 41 °C fölé melegedjen.

 
Kód:  SILPC011
Termékszám:  SIL-BLUE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05