Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Silicon Power Ultima U05 Blue 32GB

4,7 354 értékelés
4 310 Ft

Silicon Power Ultima U05 Blue 32GB

A Silicon Power cég megalkotta az új Ultima U05 pendrive-ot. A kitolható csatlakozó könnyen kezelhető egy praktikus csúszka segítségével. Ez a megoldás nem igényel védőkupakot, úgyhogy nem áll fenn annak a veszélye, hogy elvész. A B05 modell három színváltozatban kapható, így mindenki kiválaszthatja a saját ízlésének megfelelőt. Ez a pendrive kék burkolatot kapott, matt felülete pedig karcálló.

A felhasználónak az adatok tárolására 32 GB áll rendelkezésre. Fájlok másolása közben az adatátvitel állapotát jelzi a LED fény, a számítógéphez pedig USB 2.0 interfészen keresztül csatlakozik. A gyártó honlapjáról le lehet tölteni a hasznos SP Widget alkalmazást, amely lehetővé teszi a gyors szinkronizálást és adatmentést, különösen dokumentumok és e-mailek esetében. A titkosított fájlok sem jelentenek problémát a szoftvernek, és végül meglepően sok lehetőséget kínál, hogy lezárd a számítógépet, és megvédd az adataidat a nem kívánatos kíváncsiskodóktól.

Paraméterek

Kapacitás

Tárhelykapacitás 32 GB

Csatlakozás

Interfész USB 2.0
Csatlakozó USB-A

Működés és funkció

Anyag Műanyag
Titkosítás AES-256
Biztonság Szoftveres titkosítás
Funkciók Automatikus biztonsági mentés
Kivitel Behúzható
Felszerelés LED jelzés, Kulcstartó

Szín

Szín Kék

Méret & súly

Szélesség 20 mm
Magasság 10 mm
Hosszúság 53,9 mm
Tömeg 9,2 g
Kód:  JU250j4g
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  SP032GBUF2U05V1D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05