Oldal frissítése

Silicon Power Touch 810

4,5 237 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Silicon Power Touch 810

Praktikus pendrive és divatos kiegészítő is egyben, amit nem kell szégyellnie? Miért ne? A Silicon Power Touch 810 pendrive-al ez nagyon is lehetséges. Élénk piros színben készült, amelyet garantáltan senki sem tud majd figyelmen kívül hagyni, a Swarovski kristály díszítésnek köszönhetően pedig még inkább figyelemfelkeltő. Sőt, egy nagyszerű eszköz is, így érdemes mindig kéznél lennie. 8 GB kapacitású, olvasási sebességge 15MB / s, írási sebessége pedig 5 MB / s, így ideális a mindennapi használatra, otthon és a munkahelyen is.

Silicon Power Touch 810 flash meghajtó főbb jellemzői

  • Mégegy pendrive is lehet divatos kiegészítő
  • Teljesen egyedi megjelenés a Swarovski ékszer díszítésnek köszönhetően
  • USB 2.0 csatlakozó
  • Silicon Power Touch 810  - 8 GB-os kapacitás
  • A praktikus karikás lánc lehetővé teszi a flash meghajtó kulcstartóra vagy pénztárcára történő felakasztását

Amikor számít a megjelenés

A pendrive nem csak egy csúnya de praktikus eszköz lehet, a gyakori cég vagy márka logóval. Olyan divatos kiegészítő is lehet, amit nem kell szégyellnie még akkor sem, ha azt az üzleti partnerek vagy ügyfelek előtt kell elővennie. A Silicon Power Touch 810 USB flash meghajtó pontosan ilyen készülék. Első pillantásra mély vörös színe és egyedülálló fényes felülete, ami igazán szembetűnő. A híres Swarovski ékszerek alkotta benyomás is hozzájárul a kellemes összbenyomás megalkotásához.

Kisméretű, de remek

Kis mérete ellenére (34,5 × 15 × 5,15 mm), a flash meghajtó paraméterei elegendő tárhelyet biztosítanak a mindennapi használatra munkahelyén és otthonában. A pendrive kapacitása 8 GB, az adatok olvasási sebessége eléri a 15 MB / s-t. Az írási sebessége arányaiban az előbbi érték harmada, azaz 5 MB / s. Mérete révén a Silicon Power Touch Ultima flash meghajtó  semmiben sem zavarja majd, és könnyedén viselheti bárhol -  a praktikus láncnak köszönhetően - például a kulcsok mellett a kulcstartóján.

 

Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 8 GB, 16 GB, 32 GB

Csatlakozás

Interfész USB 2.0

Működés és funkció

Kivitel Tartós, Vízálló
Felszerelés Kulcstartó

Szín

Szín Piros, Kék

Méret & súly

Szélesség 15 mm
Magasság 5,15 mm
Hosszúság 34,5 mm
Tömeg 5 g
Kód:  JU250g3NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15