Oldal frissítése

Silicon Power Mobile C10

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Silicon Power Mobile C10

Egy kompakt adattároló, ami mindig kéznél van. A(z) Silicon Power Mobile C10 pendrive a létező legpraktikusabb megoldás a fontos adatok szállításához és megőrzéséhez. A notebookhoz vagy PC-hez USB-C csatlakozóval kapcsolódik. A modern konnektornak köszönhetően a tabletekkel és az okostelefonokkal is kompatibilis - ez az úgynevezett On-The-Go vagy OTG funkció.

A(z) Silicon Power Mobile C10 legfőbb tulajdonságai

  • Okostelefonokhoz és tabletekhez is csatlakoztatható
  • A mellékelt hurok segítségével a kulcstartóra is felfűzhető
  • A(z) Silicon Power Mobile C10 egy USB-C interfésszel rendelkezik
  • Mivel vízhatlan nem kell félni az adatvesztéstől
  • Apró és praktikus kivitel

A(z) Silicon Power USB kulcsának felépítése

A modern kialakítás tetszetős tartozékká teszi. A praktikus zsinór segítségével a kulcstartódra is rögzítheted. Miniatűr és praktikus, így a pénztárcádba is befér. Pontos méretei: 18,7 mm × 8,4 mm × 34,1 mm. Ez az USB meghajtó nem fogja húzni a zsebed, mert a súlya mindössze 3,2 g. Legnagyobb pozitívuma, hogy vízhatlan, így a medence mellett is bátran használhatod, nem kell félned az adatok elvesztésétől.

Kód:  NADJU251p5e
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05