Oldal frissítése

we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Silicon Power Jewel J80 Silver 32GB

4,7 199 értékelés
5 410 Ft

Silicon Power Jewel J80 Silver 32GB

A Silicon Power Jewel J80 nagy sebességű USB 3.0 interfészt használ, ami garantálja a villámgyors olvasási és írási sebességet. Nem csak kisméretű fájlok, hanem nagy felbontású, tömörítetlen fényképek és bármilyen egyéb nagy adatcsomagok átvitelére is alkalmas.

Külső felülete cinkötvözetből készült fényes titánium színnel. A homokfúvott cinkötvözet karcálló és nem látszanak meg rajta az ujjlenyomatok. A pendrive végének kör alakú kialakítása könnyen kezelhetővé és szállíthatóvá teszi - csak helyezd a kulcstartódra. A Chip On Board technológia teljes körű védelmet biztosít a víz, a por és a rezgés ellen. További előnye, hogy nincs kupakja, így nem kell amiatt aggódnod, hogy esetleg elveszíted.

Paraméterek

Kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 32 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Csatlakozó USB-A

Sebesség

Olvasási sebesség 100 MB/s

Működés és funkció

Anyag Fém
Titkosítás AES-256
Kivitel Tartós, Vízálló
Felszerelés Kulcstartó

Szín

Szín Ezüst

Méret & súly

Szélesség 18 mm
Magasság 4,5 mm
Hosszúság 44 mm
Tömeg 5,9 g
Kód:  JU252d0b
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  SP032GBUF3J80V1T
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20