Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Silicon Power Jewel J80 Silver 16GB

4,7 196 értékelés
4 850 Ft

Silicon Power Jewel J80 Silver 16GB

A Silicon Power Jewel J80 nagy sebességű USB 3.0 interfészt használ, ami garantálja a villámgyors olvasási és írási sebességet. Nem csak kisméretű fájlok, hanem nagy felbontású, tömörítetlen fényképek és bármilyen egyéb nagy adatcsomagok átvitelére is alkalmas.

 

Külső felülete cinkötvözetből készült fényes titánium színnel. A homokfúvott cinkötvözet karcálló és nem látszanak meg rajta az ujjlenyomatok. A pendrive végének kör alakú kialakítása könnyen kezelhetővé és szállíthatóvá teszi - csak helyezd a kulcstartódra. A Chip On Board technológia teljes körű védelmet biztosít a víz, a por és a rezgés ellen. További előnye, hogy nincs kupakja, így nem kell amiatt aggódnod, hogy esetleg elveszíted. 

Paraméterek

Kapacitás

Tárhelykapacitás 16 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Csatlakozó USB-A

Sebesség

Olvasási sebesség 100 MB/s

Működés és funkció

Anyag Fém
Titkosítás AES-256
Kivitel Tartós, Vízálló
Felszerelés Kulcstartó

Szín

Szín Ezüst

Méret & súly

Szélesség 18 mm
Magasság 4,5 mm
Hosszúság 44 mm
Tömeg 5,9 g
Kód:  JU252d0a
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  SP016GBUF3J80V1T
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10