Oldal frissítése

Silicon Power Helios 101

4,4 107 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Silicon Power Helios 101

A Silicon Power Helios 101 pendrive egy nagyon jó példa a pendrive -ok azon típusára, amit arra terveztek, hogy ellenálljon a nagyon durva bánásmódnak is. Alumíniumból készül, amely könnyű, de rendkívül tartós. A lemez felülete további kezelést kap  egy speciális bevonattal, amely megakadályozza az ujjlenyomatok  tapadását, és megakadályozza a FlashDrive Helios 101 fényes  kék testének karcolódását.  A  meghajtó kapacitása 16 GB, így  ideális eszköz a mindennapi használatra otthon és az irodában.

 

A Silicon Power Helios 101pendrive  főbb jellemzői

  • 16 GB kapacitás
  • Extra ellenálló alumínium felület karcálló és ujjlenyomatmentes  védőréteggel
  • Egyszerűen csatlakoztatható a személyi számítógéphez (PC)  / Plug and Play:   Csak bedugja, és már működik is!
  • USB 2.0, visszafelé kompatibilis az USB 1.1 verzióval
  • Feltűnésmentes  kék szín
  • Rögzíthető kulcstartóra vagy övre is
     

     

Tartós pendrive 

A pendrive -ok szinte mindig nálunk vannak, visszük magunkkal, gyakran betömve a zsebünkbe a  kulcsok és a mobiltelefon mellé, vagy egy hátizsákban papírok, kaja és sok egyéb szemét közé. A Silicon Power cég  éppen ezért tervezett  egy nagyon tartós, ellenálló Helios 101 meghajtót. A teste alumíniumból készült, ami egyszerre kemény is és könnyű is. Ráadásul a felület kezelése még egy speciális bevonattal is kiegészül, hogy megakadályozza a karcolásoktól és attól,  hogy a kezünkről ujjlenyomat vagy zsír tapadjon rá.

 

Széleskörű kompatibilitás és gyors adatkezelés

A pendrive nemcsak  a külső környezet fizikai hatásainak áll ellen. Megőrzi az utolsó legalább 10.000 ciklusból származó adatfelvételi és törlési adatokat. Továbbá  az olvasási és írási sebessége sem elhanyagolható. Az olvasás  adatátviteli sebessége elérheti  akár a 23 MB / másodpercet, az írási sebesség pedig a 9 Mb / másodpercet. A meghajtó kompatibilis a Windows XP, Vista, 7, 8, 8,1 és 10, MacOS 10.3 vagy későbbi verziókkal és a Linux verziókkal, melyek nagyobbak, mint 2,6.

 

Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 8 GB, 16 GB, 32 GB

Csatlakozás

Interfész USB 2.0

Sebesség

Olvasási sebesség 23 MB/s
Írási sebesség 9 MB/s

Szín

Szín Kék, Zöld

Méret & súly

Szélesség 19 mm, 55,5 mm
Magasság 7,1 mm, 19 mm
Hosszúság 55,5 mm
Tömeg 10 g
Kód:  JU253b2NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15