Oldal frissítése

Silicon Power Firma F80 8GB

4,8 97 értékelés
2 830 Ft

Silicon Power Firma F80 8GB

Kiváló design, művészi gyöngyszem - így lehetne nevezni a Silicon Power Firma F80 fémházas  flash meghajtót, amely egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy flash meghajtó. A modellen van  egy lyuk, ami arra szolgál, hogy könnyen beledughassuk az ujjunkat, vagy kényelmesen csatlakoztathassuk a lakás vagy az autó kulcsaihoz a kulcstartón, és így ez a praktikus kiegészítő mindig kéznél legyen a zsebünkben. 
Az univerzális szín, az ezüst-szürke, alkalmas lesz bármilyen ruhához,  bárhová is megy a felhasználó. Természetesen a kiváló minőségű és tartós,  masszív cink ötvözet design, amely a homokfúvást követően finom,  fémes csillogásúvá vált,  ellenáll a karcolásoknak és a  bosszantó ujjlenyomatoknak, amit máskülönben  nagyon nehéz elkerülni a flash meghajtó mindennapi használata során. 
A cool design egy egyedi kis luxus látványt kölcsönöz az eszköznek, amelyen Ön  tárolhatja, és magánál tarthatja  adatait folyamatosan,  kis méretben és mindössze 5,9 gramm súllyal.  A továbbiakban már azért sem kell aggódnia, hogy elvész a kupak, amely a csatlakozót védi – ugyanis nincs ilyen kupak! A Flash Drive egy praktikus  SP Widget alkalmazással kerül szállításra, a teljes potenciáljának kihasználása érdekében.


Műszaki adatok:
Interface:
USB 2.0 és 1.1
Kapacitás:
8 gigabájt
Üzemi hőmérséklet:
0 ° C ~ 70 ° C
Támogatott operációs rendszerek:
Windows XP / Vista / 7/8, Mac OS 10.3x, Linux 6.2x 
Méretek:
44,0 x 18 x 4,5 mm
Súly:
5,9 g
Szín:
ezüstszürke
Anyaga:
cink ötvözet

Paraméterek

Kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 8 GB

Csatlakozás

Interfész USB 2.0

Sebesség

Működés és funkció

Anyag Fém
Felszerelés Kulcstartó

Szín

Szín Ezüst

Méret & súly

Szélesség 18 mm
Magasság 4,5 mm
Hosszúság 44 mm
Tömeg 5,9 g
Kód:  JU253c1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SP008GBUF2F80V1S
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15