Oldal frissítése

Silicon Power Firma F80 16GB

4,8 98 értékelés
3 540 Ft

Silicon Power Firma F80 16GB

Kiváló design, művészi gyöngyszem - így lehetne leírni a Silicon Power Firma F80 flash meghajtót fém kialakításban, amely egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy flash meghajtó. A modellen egy nyílás található, ami könnyű fogást kínál ujjadnak, vagy kényelmesen csatlakoztatható a lakás- vagy az autókulcshoz, hogy ezt a praktikus kiegészítőt mindig magadnál tartsd. 
Az univerzális ezüst-szürke szín minden ruhához illeni fog. Természetes a kiváló minőségű és tartós kialakítás masszív cink ötvözetből, amely a homokfúvást követően különleges fémes csillogású és ellenálló karcolással és a csúnya ujjlenyomatokkal szemben, amiket egyébként nem lehet elkerülni a meghajtó mindennapi használata esetén. 
A hideg kinézet egyedi luxus kiegészítő benyomását kelti, amelyen adataid folyamatosan magadnál hordhatod, kis méretei és mindössze 5,9 gramm tömege miatt semmien módon sem zavaró. Most már attól sem kell félni, hogy elveszíted a kupakot ami a csatlakozót takarja -  nincs rá szükség! A flash drive a praktikus SP Widget alkalmazásssal jön a teljes potenciálja kihasználása érdekében.
Műszaki adatok:
Felület:
USB 2.0 és 1.1
Kapacitás:
16 GB
Üzemi hőmérséklet:
0 ° C ~ 70 ° C
Támogatott operációs rendszerek:
Windows XP / Vista / 7 / 8, Mac OS 10.3x, Linux 2.6.x
Méretek:
44,0 x 18 x 4,5 mm
Tömeg:
5,9 g
Szín:
ezüstszürke
Anyag:
cink ötvözet

Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 16 GB

Csatlakozás

Interfész USB 2.0

Sebesség

Működés és funkció

Anyag Fém
Felszerelés Kulcstartó

Szín

Szín Ezüst

Méret & súly

Szélesség 18 mm
Magasság 4,5 mm
Hosszúság 44 mm
Tömeg 5,9 g
Kód:  JU253c2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SP016GBUF2F80V1S
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15