Oldal frissítése

Silicon Power Blaze B05

4,5 122 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Silicon Power Blaze B05

Látott már olyan pendrive-ot, aminek nem vész el az USB csatlakozón lévő kupakja állandóan?  Olyat, ami gyors is egyúttal?    Pontosan ezek azok a  tulajdonságok, amelyeket  ez a termék, a Silicon Power cég  Power Blaze meghajtója szállít a tulajdonosnak. Ez egy egyszerűen, és finoman megmunkált pendrive, ami el van látva egy csatlakozóval, ami pedig kis mozdulattal előteremthető. Meghökkenti a felhasználókat a  nagy olvasási és írási sebesség,  és a garantált adatkezelési  minőség! Ha Ön egy abszolút megbízható pendrive-ot  keres, akkor a megfelelő helyen jár.

 

  A Silicon Power Blaze B05 pendrive főbb jellemzői

  • 8GB kapacitás
  • USB 3.0 csatlakozó
  • Olvasási sebesség akár 115 MB / s, írási sebessége 70 MB / s
  • Matt felületkezelt egy speciális bevonattal a karcolások ellen
  • LED olvasási / írási indikátor (jelző)
  • A csatlakozó a pendrive belsejében van- ennek kiugrasztása  egyetlen könnyű mozdulattal elvégezhető
  • SP Widget (kisalkalmazású) szoftver - fájl titkosítás és a pendrive tartalmának gyors adatkezelése

Extrém teljesítmény

A Flash Drive Silicon Power Blaze B05 az egyik legerősebb pendrive a piacon. Hála a modern USB 3.0 csatlakozónak,  nagysebességű írási és olvasási műveleteket tesz lehetővé.  Akár 115 megabájt / másodperc sebességgel menthet adatokat a fájlokba, és  70 MB / másodperccel tud  felvenni (írni) adatokat a lemezre.  Az olvasás és a felvétel (írás) valóban villámgyors. A 8 GB kapacitás ideális a mindennapi használatra,  dokumentumok, fényképek és ehhez hasonlók tárolására. Ez egy nagyon kézreálló pendrive, ami nem fogja Önt késleltetni  a munkájában.

 

Karcolásnak ellenálló

A Silicon Power Blaze B05 pendrive-ot  úgy tervezték, hogy képes legyen elviselni a mindennapi megpróbáltatásokat akár a zsebben kulcsok között, vagy bedobva a táska aljára. Az örökéletű, matt felület speciális ellenálló réteggel kezelt, amely megakadályozza a karcolásokat,  a por és az ujjlenyomatok lerakódását. Ráadásul Ön el sem tudja rontani ezt az USB-csatlakozót: ez azért van, mert a csatlakozója a test belsejében van,  és igen könnyű kiugrasztani onnan egy egyszerű hüvelykujj-mozdulattal. Ön úgy jöhet-mehet a pendrive-val, hogy nincs szüksége a híres, kis kupakra, amit szeretünk elveszíteni!

 

Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 8 GB, 16 GB, 32 GB, 64 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Sebesség

Olvasási sebesség 90 MB/s
Írási sebesség 60 MB/s

Működés és funkció

Felszerelés LED jelzés

Szín

Szín Fekete, Kék, Rózsaszín

Méret & súly

Szélesség 20 mm
Magasság 10 mm
Hosszúság 53,9 mm
Tömeg 9,2 g
Kód:  JU251chNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10