Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

SilentiumPC Vero M2 Bronze 600W

4,9 20 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SilentiumPC Vero M2 Bronze 600W

Nincs olyan számítógép vagy szerver, amely megfelő tápegység nélkül tudna működni. Ezért nem célszerű ezt a komponenst félvállról venni. A számítógép energiaellátásán kívül az általános fogyasztást és az egyes kiegészítők élethosszát is befolyásolja. A(z) SilentiumPC Vero M2 Bronze 600W teljesítménye 600 W, így folyamatos áramforrást kínál a csatlakoztatott komponenseknek. A(z) 600 W kapacitású ATX tápegységet kifejezetten professzionális és felső kategóriás gamer számítógépekhez tervezték. A(z) SilentiumPC márkájú táp ventilátorának átmérője 120 mm, ebből kifolyólag nagyon sok hőt bír elszállítani. A tápba érkező elektromos áram a beépített kapcsolónak hála egyből felfüggeszthető. Mivel minden kábelköteg levehető, elkerülheted, hogy káosz legyen a számítógépház belsejében.

A(z) SilentiumPC Vero M2 Bronze 600W 600W táp fontosabb tulajdonságai

  • Aktív teljesítménytényező kompenzáció (PFC)
  • A(z) ATX formátum napjaink legismertebb fajtája
  • A(z) SilentiumPC Vero M2 Bronze 600W védelméről a hőmérséklet függő fordulatszám szabályozás gondoskodik
  • Természetesen ellátták még 7 darab SATA konnektorral is, amely az SSD/HDD merevlemezek és a DVD meghajtó csatlakoztatására szolgál
  • Védettségi foka: túlfeszültség védelem (OVP), túlfeszültség védelem (UVP), túlterhelés elleni védelem (OCP) és rövidzárlat elleni védelem (SCP)

Paraméterek

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 600 W
Formátum ATX
Moduláris Semi

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Levehető kábelek, Aktív PFC, Termikus sebesség szabályozó, Power switch
Védelem típusa Túlfeszültség védelem (OVP), Túlfeszültség védelem (UVP), Túlterhelés elleni védelem (OCP), Rövidzárlat elleni védelem (SCP)

Hatékonyság

Tanúsítvány 80 PLUS Bronze

Csatlakozók

Konnektorok ATX 24pin, CPU 8pin / 4+4pin, Molex 4pin, PCI-E 8pin / 6+2pin, SATA 15pin
PCI Express 8pin / 6+2pin 2db
15-pines SATA csatlakozók száma
Molex FDD 4-pin száma

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete 120 mm

Méret

Tömeg 2,09 kg (2 090 g)
Kód:  SPC166
Termékszám:  SPC166
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15