Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SilentiumPC Supremo M2 Gold 550W V2

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SilentiumPC Supremo M2 Gold 550W V2

PC tápegység SilentiumPC Supremo M2 Gold 550W V2 Oldalnézet

Nem létezik olyan számítógép vagy szerver, amely megfelő tápegység nélkül tudna működni. Ezért nem okos dolog ezt a komponenst alábecsülni. A PC áramellátásán kívül az egyes kiegészítők élethosszát is befolyásolja. A(z) SilentiumPC Supremo M2 Gold 550W V2 kapacitása 550 W, így megbízható és folytonos áramforrást szolgáltat a hozzá kapcsolt komponenseknek. A(z) 550 W-os ATX tápot leginkább nagyobb teljesítményű felső közép-kategóriás gamer PC-khez fejlesztették ki. A(z) SilentiumPC márkájú tápegység ventilátorának mérete 120 mm, ennek köszönhetően nagyon sok meleg levegőt tud elvezetni. A hálózatból érkező áram a beépített kapcsolónak köszönhetően egyetlen mozdulattal felfüggeszthető. Mivel kábelei leszerelhetők, elkerülheted, hogy felfordulás legyen a számítógépház belsejében.

A(z) SilentiumPC Supremo M2 Gold 550W V2 550W tápegység főbb tulajdonságai

  • Aktív teljesítménytényező javítás (PFC)
  • A(z) ATX formátum napjaink egyik legelterjedtebb típusa
  • A(z) SilentiumPC Supremo M2 Gold 550W V2 túlmelegedésének elkerüléséről a hőmérséklet függő fordulatszám szabályozás gondoskodik
  • Ezen felül rendelkezik még 7 darab SATA konnektorral is, amely az SSD/HDD merevlemezek és a DVD meghajtó csatlakoztatására szolgál
  • Védettség foka: túlfeszültség védelem (OVP), túlfeszültség védelem (UVP), túlterhelés elleni védelem (OCP) és rövidzárlat elleni védelem (SCP)
PC tápegység SilentiumPC Supremo M2 Gold 550W V2 Jellemzők/technológia

Paraméterek

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 550 W
Formátum ATX
Moduláris Semi

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Levehető kábelek, Aktív PFC, Termikus sebesség szabályozó, Power switch
Védelem típusa Túlfeszültség védelem (OVP), Túlfeszültség védelem (UVP), Túlterhelés elleni védelem (OCP), Rövidzárlat elleni védelem (SCP)

Hatékonyság

Tanúsítvány 80 PLUS Gold

Csatlakozók

Konnektorok ATX 24pin, CPU 8pin / 4+4pin, Molex 4pin, PCI-E 8pin / 6+2pin, SATA 15pin
PCI Express 8pin / 6+2pin 2db
15-pines SATA csatlakozók száma
Molex FDD 4-pin száma

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete 120 mm

Méret

Tömeg 1,99 kg (1 990 g)
Kód:  SPC140
Termékszám:  SPC140
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10