Oldal frissítése

SilentiumPC Gladius X60

3,8 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

SilentiumPC Gladius X60

Midi Tower SilentiumPC kiváló ár-minőség arány. A számítógép szekrény alkalmas épület egy hatalmas játék PC, amely ezután állni egy LAN-party, vagy mindennapi játszanak a legigényesebb játékokat. Tartós konstrukció kiváló minőségű acéllemez ígér a hosszú élettartamot. Gladius X60 tágas és úgy tervezték, hogy akkor a legnagyobb sorozat olyan részekre. grafikus kártya a hossza 325 mm és hatékony CPU hűtők 175 mm magas. 

Kifinomult különösen légáram rendszer. Három előre telepített ventilátor 120 m elöl és hátul. Teljes számuk bővíthető akár 9, ami az ígéretek nagy eltávolítását eredményezi meleg levegő a házból ki. 

Vrchní panel je také bohatě vybaven, Kromě standardních USB 2.0, USB 3.0 a konektorů pro sluchátka a mikrofon obsahuje regulátory otáček ventilátorů a dokovací stanici pro 3,5" SATA pevné disky a čtečku paměťových karet SD/MMC.

legfontosabb jellemzői

  • SGCC 0,7 mm-es tömör acél konstrukció
  • Csodálatos hűtőrendszer akár kilenc ventilátorok
  • 3-csatornás ventilátorvezérlőt
  • Tágas belső tér high-end komponensek
  • Integrált HDD dokkoló állomás
  • SD / MMC kártyaolvasó
  • Agresszív design tökéletes készletei
Kód:  CB148h
Termékszám:  SPC095

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10