Oldal frissítése

SilentiumPC Gladius Q50

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SilentiumPC Gladius Q50

Gladius Q50 rendkívül stílusos külsejű mini-ITX számítógép esetében eloxált csiszolt alumínium. Tökéletes építési iroda, otthon a média, valamint a számítógépek és a szerencsejáték lesz dekoráció bármilyen irodai vagy otthoni irodában. A szerkezet célja a maximális rugalmasság, akkor nem csak kis helyet, és így van egy választás a sokféle alkatrészek. 
A kompakt méretek ellenére, nyugodtan telepítheti a "teljes méretű" alkatrészek, beleértve a szabványos ATX tápegység, grafikus kártya 200 mm-ig hossz és a CPU hűtők magasságig 160 mm. Van is bőséges helyet biztosít akár három belső meghajtók - 1 x 3,5 "és 2 x 2,5" vagy 2x 3.5 ".
A leghatékonyabb hűtést biztosít a push-pull légáramlást. A hátsó ventilátor (120mm előre telepített) fúj hideg levegőt, amely áthatol tovább a hűtő CPU és kijön a számítógép házába az előlapon. Jedině tak je zabezpečeno dokonalé odvětrání a chlazení všech komponentů. További szellőzőnyílások a PCI slot, és elegendő hűtést grafikus kártyákat.

legfontosabb jellemzői

  • Kompakt és könnyű kialakítás
  • stílusos design
  • Kiváló minőségű anyagokból
  • Támogatják az általános ATX tápegységek
  • CPU hűtők 160 mm
  • SSD támogatás
  • Ez magában foglalja a hátsó 120 mm-es ventilátor (szívó ventilátor porszűrő)
  • 2 x USB 3.0 az előlapon
Kód:  CB147m
Termékszám:  SPC112

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05