Oldal frissítése

SilentiumPC Gladius M45W

4,5 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

SilentiumPC Gladius M45W

Korszerűen kialakított számítógép szekrény SilentiumPC Gladius M45W kínál forradalmian kétkamrás kialakítása, amely javítja a légáramlást. Elemek, amelyek hagyományosan megakadályozta útját levegő átkerülnek a következő része a forrás és a lefedett fal. Ez a kialakítás nem csak növeli a hűtés hatékonyságát, hanem hozzájárul praktikus elrendezése kábeleket.

legfontosabb jellemzői

  • A karcsú, fekete kivitel
  • Forradalmi kétkamrás kialakítás
  • átlátszó oldala
  • Támogatás vízhűtés
  • Két ventilátor Sigma Pro
  • Telepítésének lehetősége, CPU hűtő, magassága legfeljebb 161 mm
  • Támogatása grafikus alrendszert 415 mm

gyakorlati megjelenése

Az elegáns fekete design egészíti átlátszó oldalán, ahonnan tökéletes kilátás nyílik a szeretett egyik összetevője. Breeze elegancia fogott a felső panel, amely egy speciális kivitelben emlékeztető csiszolt alumínium. A hagyományos fejhallgató és mikrofon, van egy pár USB 2.0 és USB 3.0. Praktickou součástí je čtečka SD karet nebo regulátor otáček všech ventilátorů.

Neat hűvös

A kabinet alapvetően szerelve két minőség 120mmventilátor Sigma Pro maximális sebessége 1200 fordulat / perc. Ezek különböztetik meg kivételesen magas minőségű csapágyak HSB és kifinomult design lapátok generáló kevesebb zaj. Ahhoz, hogy maximalizálja a hűtő hatás adhat egy másik trió 120/140 mm-es ventilátor. Van is támogatja a vízhűtés.

Mindenki találja meg a helyét

Ügyesen kialakított belső támogatja a telepítés egy megfelelő hűtő per processzor akár magassága 161 mm és grafikák akár 415 mm. Annak ellenére, hogy a szekrényben találni helyet két 5.25 "optikai meghajtó hely, két pozíció fenntartva 2.5" SSD és két általános helyzetben 2,5 "/ 3,5" merevlemez.

Kód:  CB148e
Termékszám:  SPC129

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20