Oldal frissítése

SilentiumPC Gear SR700 szürke

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SilentiumPC Gear SR700 szürke

Szeretnél kényelmesen ülni és megőrzi az egészséges testtartást? A SilentiumPC Gear SR700 szürke szék egyike a Gear SR sorozatú székeknek, amelyek mindezt biztosítják számodra. Az alacsonyabb kategóriájú modellekhez képest jobb megtámasztást és nagyobb terhelhetőséget nyújt. Ha maximális játékélményt szeretnél, vagy hosszú órákat dolgozol ülve, a Gear SR700 szürke szék ideális lesz számodra. Az ülések és a háttámlák hideg hab tömései még folyamatos játék után is megtartják alakjukat, a szék többi eleme pedig stabil szerkezetével biztosítja a hosszú élettartamot.

A SilentiumPC Gear SR700 szürke szék legfontosabb jellemzői

  • Maximális terhelhetősége 150 kg
  • 170°-ban dönthető
  • szürke design, amely kevésbé kényes
  • A Multilock funkció megakadályozza a a nem kívánt kilengést
  • Teljesen állítható karfa

Különösen kényelmes

Az ergonómia fontos szempont volt a gamer szék létrehozásában. A magasabb háttámla a legalacsonyabbaknak és a 195 centiméteres magasságú játékosoknak is ideális. A 150 kg-os terhelés biztosítja, hogy a szék a legnagyobb igénybevételt is jól bírja. Az ideális testtartást a hideg habból kialakított háttámla és ülés biztosítja. Az állítható deréktámasz és a párna tehermentesíti a nyakat és a gerincet, így maximálisan tudsz majd koncentrálni a játékra vagy a feladatra. A szék kialakításának köszönhetően hosszú és intenzív használatra is ideális, elhasználódás nélkül, továbbá stabil acél váz gondoskodik a szék strapabíró szerkezetéről.

A Gear SR700 szék végtelen lehetőségei

A szék nemcsak ergonómikus és kényelmes, de kiválóan állítható is. Az ideális pozíciót mindenki megtalálja magának. Kezd az ülés magasságának beállításával, majd folytasd a 4D-es kartámaszokkal, amelyeket több irányba is beállíthatsz. Pozícionáld a derék támaszt és a nyakpárnát igényeidnek megfelelően, végül határozd meg a háttámla meredekségét, maximum 170°-ban. A SilentiumPC Series Gear SR700 sorozat minden kényelmet biztosít számodra.

 

Paraméterek

Konstrukció

Mechanika Hintázó
Beállítási lehetőségek Háttámla dőlésszöge
Ülőke Anatómiailag formázott
Támlák Deréktámasszal, Fejtámlával, Kartámasszal

Kerekek

Görgők Görgős
Kerekek anyaga Gumírozott
Felület kerekek szerint Univerzális

Anyag

Bevonat anyaga Szintetikus bőr

Terhelés

Maximális terhelhetőség 150 kg

Szín

Szín Szürke

Méret & Tömeg

Szék/fotel szélessége 51 cm
Minimális ülésmagasság 47,5 cm
Maximális ülésmagasság 56 cm
Szék/fotel tömege 28 kg
Kód:  CB160q4
Termékszám:  SPG012

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15