Oldal frissítése

Siku Super villamos modell

4,7 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Siku Super villamos modell

A SIKU ismert gyártó, amely szinte minden körülöttünk található tárgyról minőségi és pontos modellt készít. A sok-sok éves történelmével vezető pozíciót szerzett a piacon, és továbbra is erősíti pozícióját újabbnál újabb és pontosabb modellekkel, minden kategóriában.
A SIKU Super haszonjárművek sorozat fő jellemzője a tökéletes kivitelezés, és a teljesen hitelességét. Meg fogsz lepődni a bő részletességen és a felhasznált anyagok minőségén. Imádni fogod a realisztikus, sok különböző márkában elérhető haszonjárműveket és a részletességet, amely ezt a szériát jellemzi. 
Reális és részletesen kidolgozott villamos modellek, amelyek pontosan olyan, mint a amelyeket minden nap látunk a városban. Válj villamosvezetővé, és egészítsd ki gyűjteményedet ezzel a modellel. A modell méretaránya 1:87, és ajánlott minden, 3 éven felüli gyermek számára, és természetesen a megszállott gyűjtőknek, vagy akár az apukáknak is.
Műszaki adatok:
Kiadás:SIKU Super
Típus:
villamos
Anyaga:
Fém
Méretaránya:
1:87

Ajánlott életkor:
3 év felett

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Méretarány

Méretarány 1:87

Modelltípus

Makett típusa Civil
Évszak Modern kor
Kód:  HRA747y
Termékszám:  4006874018956

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10