Oldal frissítése

Siku Super - MAN városi autóbusz

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Siku Super - MAN városi autóbusz

A SIKU gyártó minőségi és precíz modelljeiről ismert, szinte bármiről, ami körülöttünk található. Sok éves múltja alatt vezető pozíciót szerzett a piacon, és ezt a pozíciót még mindig tovább erősíti új és kifinomultabb modellekkel minden kategóriában.
A SIKU Super egy haszonjármű sorozat, amelyek fő jellemzője a tökéletes kivitelezés, és teljes hitelesség. Meg fogsz lepődni részletességén és a felhasznált anyagok minőségén. Élvezd a különböző világmárkák gépjárműveinek valósághű modelljeit és a hangsúlyt, amit erre a példányra fektettek.
A MAN városi autóbusz tökéletes modellje az az utolsó részletekig kidolgozott. Nagyobb változatával valóban találkozhatsz a városok utcáin. A modell 1:50-es méretarányban készült, és minden, legalább 3. életévét betöltött gyermek, no meg persze lelkes gyűjtők és apukák számára tervezték.
Műszaki adatok:
Kiadás:SIKU Super
Típus:
MAN városi autóbusz
Anyaga:
fém
Méretarány:
1:50

Ajánlott korosztály:
Három éves kortól

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Méretarány

Méretarány 1:50

Modelltípus

Makett típusa Civil
Évszak Modern kor
Kód:  HRA753u
Termékszám:  4006874037346

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15