Oldal frissítése

Siku Farmer - John Deere 9680i

4,5 7 értékelés
Szuper ár
8 390 Ft

Siku Farmer - John Deere 9680i

A SIKU ismert a minőségi és precíz modelljeiről. A sok éves tapasztalattal vezető pozíciót szerzett a piacon, és a mindig új és kifinomult modellekkel minden kategóriában tovább erősíti ezt a pozíciót.
A SIKU Farmer egy sor kiváló minőségű feldolgozott és valósághű modellet gyárt minden népszerű mezőgazdasági gépek és berendezések kategóriájában. A kiváló minőségű anyagok felhasználása és a hiteles feldolgozás alapvető feltétel. Szórakoztató mechanikai funkciókat kínálnak. Kényeztesd magad a becsületes munka - a mezőgazdasági termelők munkájának világában.


A John Deere 9680i  európa legjobb gépeit gyártja. Ez a modell fel van szerelve forgó kerekekkel, amelyek ugyanolyan részletességgel készültek, mint az igaziak. A billenthető kar a gabona csépelésére van, és emellett egy levehető kaszáló egység is a készlet része. A modell 1:87 arányú, alkalmas három éves kortól, de megfelel az idősebb, igényes gyűjtők elvárásainak is.
Műszaki adatok:
Kiadás:SIKU Farmer
Típus:
John Deere 9680i
Anyaga:
fém
Méretarány:1:87

Ajánlott:
három éves kortól

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Méretarány

Méretarány 1:87

Modelltípus

Makett típusa Civil
Évszak Modern kor

Tulajdonságok

Alkalmas Játékra
Kód:  HRA747h
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4006874018765

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15