Oldal frissítése

SIGNAL Junior 75 ml

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 690 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2-3 db 590 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 4 vagy több db 490 Ft/db

SIGNAL Junior 75 ml

A SIGNAL Junior fogkrém kifejezetten 7-13 éves gyermekek számára tervezték, mert nekik folyamatosan nőnek az új, állandó fogaik. Finom menta íze van, amelyet szeretnek majd a gyerekek, és friss lesz tőle a leheletük. A fogkrém védi a fogzománcot, és megakadályozza a fogszuvasodást. A fogmosás mostantól nem kellemetlen feladat a gyerekeknek, mert ezzel a finom, illatos fogkrémmel örömmel tisztítják a fogukat. Fordíts gondot gyereked fogaira, hogy mindig egészségesek és tökéletesen tiszták legyenek.
Hatóanyag:

  • fluorid
Ajánlott:
7-13 éves gyermekek számára.
Alkalmazás:
Legalább naponta kétszer, reggel és este használd, tegyél egy borsónyi fogkrémet a fogkefédre, és alaposan tisztítsd meg a fogaidat. Lehetőleg moss fogat minden étkezés után.

Térfogat:
75 ml
Összetevők:
Aqua, Sorbitol, Hydrated silica, PEG32, Sodium lauryl sulfate, Cellulose gum, Aroma, Sodium fluoride, Sodium saccharin, Mica, Calcium gluconate, Glycerin, Limonene, CI 74160, CI 77891, Obsahuje fluorid sodný (1450ppm F)
 

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Gyermekfogakhoz

Tulajdonságok

Tulajdonságok Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Ajánlott

Alsó korhatár 7 éves kortól
Kód:  ZUB064
Termékszám:  8717644091777
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10