Oldal frissítése

SIGMA UV 55mm WR

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SIGMA UV 55mm WR

Ez a különleges és vízálló UV szűrő a Sigma-tól származik, és a legújabb technológiák felhazsnálásával, illetve csúcsminőségű kidolgozással büszkélkedhet. A Sigma termékek a profi kiegészítők közé sorolandók, amelyek egyedülálló tulajdonságokkal remekelnek, és gondoskodnak az objektív magasfokú védelméről.

Legfontosabb jellemzők

  • Speciális UV szűrő az 55 mm szűrőátmérőjű objektívek részére
  • Víztaszító - alkalmas a nedves környezetbe is
  • Az objektív alap védelme
  • Megakadályozza a kártékony sugarak behatolását és a nemkívánt fényvisszaverődéseket
  • Elnyomja az ultraibolya sugárzást
  • Tükröződésmentes bevonattal ellátva
  • Nem befolyásolja a képek színét
  • Védi az objektívet az UV sugárzástól, a nedvességtől, a portól és az ujjlenyomatoktól

Az objektív állandó védelme

Készíts profi képeket minden körülmény között! Hála a speciális DG felületkezelésnek, az objektíved még a kártékony sugaraktól is védve lesz. Attól sem kell tartanod, hogy a zavaró fényvisszaverődések bezavarnának, amelyek kárt okozhatnak a kamerád szenzorának chipjében, illetve magában a képek minőségében is. Hála az ultraibolya sugárzást elnyelő képességének, megelőzheted a képek homáylos kinézetét is. A felhelyezett UV szűrő állandó védelemmel látja el az objektíved. Low-pass szűrővel is rendelkezik, amely hatékonyan elnyom mindenféle UV sugárzást, amelyekre a fényképezők szenzorai különösen érzékenyek. Az UV sugárzás leginkább a magasabb tengerszint feletti magasságokban fenyeget, ezért nemcsak magad kell védened a káros sugárzástól, hanem a fényképezőgépedet is.

Profi technológia felhasználása

Az UV szűrővel fekete-fehér és színes fényképek is készíthetők. Számos tükröződésmentes bevonattal rendelkezik, és ennek köszönhetően nem kell tartanod a színek torzulásától. A szűrő könnyedén felhelyezhető a fényképezőgéped objektívére, és mindennapi kiegészítőként használható, mint az alapfelszereltség része. Hatalmas előnye, hogy akkor sem kell eltávolítanod az objektívről, ha más szűrőt szeretnél használni. Ezen szűrő felhasználásával megvédheted az objektíved a portól, homoktól, nedvességtől és az ujjlenyomatoktól.

Paraméterek

Szűrő típusa

Szűrő típusa UV

Átmérő

Szűrő átmérője 55 mm

További tulajdonságok

Szűrő típusa Klasszikus
Kód:  OT1060a2
Termékszám:  10425500
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20