Oldal frissítése

Sigma Stereo

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sigma Stereo

Az univerzális, könnyű és kis méretű lámpa 2 piros LED diódával praktikus, hasznos és lehetővé teszi, hogy mindent lásson. Az attraktív LED lámpát széles körben használhatja, úgy a mindennapi életben, mint a sportban. Felszerelése nagyon egyszerű, egy gumigyűrű segítségével a 22 mm és 32 mm közötti bicikli kormányokra. A fény 400 méterig látható.

Legfontosabb jellemzői

  • 2 x nagy fény erejű piros LED 0.5W
  • vízálló IPX4
  • univerzális használatra
  • 2 világítási mód - világító, villogó
  • micro USB kábel az elemek töltéséhez
  • súlya 70 g

Az akkumulátor élettartama

A lámpa használatához 2 db AAA alkáli vagy újratölthető elem szükséges. Az elemet egy integrált rendszer és micro USB kábel segítségével töltheti fel. Az elem állapotát a kapcsolóban lévő LED dióda mutatja. Amíg az elem kapacitása nem csökken 50% alá, a LED zölden világít. Amikor az elemek lemerültek, a kijelző pirosan világít. A lámpa egyetlen feltöltéssel akár 20 órán át világít. Az elemek teljes feltöltéséhez hat óra szükséges.

 
Kód:  SPTif1060
Termékszám:  4016224194100

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20