Oldal frissítése

Sigma Sportster fehér

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sigma Sportster fehér

A Sigma Sportster első lámpa CREE LED világítást kínál 40 LUX fényerővel. Tökéletesen megvilágítja az utat és a környezetet, és tartós üzemidőt biztosít. A fénye tiszta és világos. A lámpa időtálló és elegáns kialakítással rendelkezik az alumíniumszerkezetnek köszönhetően. Kiváló minőségű anyagokból készült. Vízálló, még rossz időben sem esik baja.

Főbb jellemzők

  • 1 × CREE LED dióda
  • 40 LUX fényerő
  • vízálló IPX4 szabvány szerint
  • 2 világítási mód
  • LED akkumulátor állapotjelző
  • az akkumulátor újratöltése microUSB kábellel
  • fehér szín

Üzemidő

A lámpa újratölthető lítium-ion akkumulátort tartalmaz, amelyet egy microUSB kábelen keresztül tölthetsz fel. Az akkumulátor technológiájának köszönhetően a lámpa nem merül le, ha éppen nincs használatban. Az akkumulátor teljes feltöltése 4 órán keresztül tart. Az akkumulátor állapotát a SIGMA LED jelzi. Minden betűje az akkumulátor kapacitásának 20% -át jelöli. Legfeljebb 7 óra üzemidőt garantál.

Paraméterek:

A lámpa tömege:
96 g

Fény hatótávolsága:
50 m

Univerzális felhasználás

Az elülső lámpa szerszám nélkül felszerelhető a kerékpár kormányrúdra a praktikus tartó segítségével. A tartó 22 és 32 mm átmérőjű kormányrudakra illik. A lámpát egyszerűen leveheted és magaddal viheted, hogy ne lopják el.

Paraméterek

Világítás típusa

Világítás típusa Első

Tulajdonságok

Max. akkumulátor élettartam 7 óra
Fényáram 50 lm
Hatótáv 50 m
Vízállóság IPX4

Tápellátás

Áramforrás típusa Tölthető akkumulátor
Akkumulátorok száma 1 db
Kód:  SPTif1051
Termékszám:  4016224172764

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15