Oldal frissítése

Sigma Nugget Flash

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sigma Nugget Flash

SIGMA Nugget FLASH hátsó lámpa kerékpárra: használd a nagy teljesítményű LED lámpákat, melyek hozzásegítenek a biztonságos tekeréshez. Lencséje több mint 220 °-os oldalirányű láthatóságot tesz lehetővé. Ennek az erőteljes lámpának a fénye 400 méteres távolságban visz el. Kis mérete miatt tökéletesen illeszkedik bármilyen kerékpárvázhoz. Könnyen kezelhető kesztyűben is.

Legfontosabb jellemzők

  • 1 x nagy fényerejű LED 0.5W
  • vízálló IPX4
  • Tölthető microUSB-n keresztül
  • Nniverzális használatra
  • Látószöge 220 °
  • Állapotjelzője az akkumulátor töltöttségi szintjét is megmutatja

Jól bírja az akkumulátora

A lámpa újratölthető lítium-ion akkumulátora feltölthető microUSB kábelen keresztül. Köszönhetően a fejlett technológiának, az akkumulátora nem merül, ha nincs használatban a lámpa. A teljes feltöltés 2 órát vesz igénybe. Battery Status LED jelzi, ha az akkumulátor kapacitása 70% alá csökken, ilyenkor fény fehér gyullad fel. Amikor elérte a 30% -os akkumulátor szintet, pirosan világít.

Paraméterek:

Lámpák súlya:
24 g (tartóval együtt)

Világítási mód és az akkumulátor élettartama:
Intenzív mód - 3 órányi akkumulátor-élettartam
Normál mód - 7 órányi akkumulátor üzemidő
Villog - 8 órányi akkumulátor-élettartam

Láthatóság:
400 m

Univerzális alkalmazás

A csomag tartalmaz egy szilikon tartót is, ráadásul a lámpa könnyen, szerszámok nélkül felcsatolható a kerékpár vázára. ahol könnyedén elérhető. De felcsatolhatod övre vagy hátizsákra is, ami jól jön, ha esti sétát, futást vagy túrát tervezel, a jobb láthatóság és a nagyobb biztonság érdekében.

 
Kód:  SPTif1059
Termékszám:  4016224150014

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05