Oldal frissítése

Sigma Lightster USB+ Nugget Flash kerékpár világítás

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sigma Lightster USB+ Nugget Flash kerékpár világítás

Nagyszerű kerékpár világítás szett a Sigmától. A Sigma Lightster USB első lámpát mindennapi, közúti használatra tervezték. Magas szintű biztonság, egyszerűen használható, emellett az USB-s használat is nagy segítség. A nagy teljesítményű CREE LED világítás akár 32 LUX intenzitással is működik. A lámpák vízállóak. Az hátsó SIGMA NUGGER FLASH lámpa nagy teljesítményű LED-et használ a biztonságod érdekében. A Frensel lencse több, mint 220°-os oldalsó láthatóságot biztosít. Ez az erőteljes fény akár 400 méterről is látható. Kis mérete tökéletesen illeszkedik az összes kerékpárra. A fényeket könnyű kapcsolni akár kesztyűvel is. A lámpák vízállóak, így rossz időjárási körülmények között is helyt állnak.

Legfontosabb jellemzők

  • 1 x CREE LED első lámpa, fényerőssége 32 LUX
  • 1 x 0,5 W LED hátsó lámpa
  • Vízálló (első lámpa)
  • IPX4 vízálló (hátsó lámpa)
  • Első lámpa: 2 világítási mód, hátsó lámpa: 3 világítási mód
  • LED akkumulátor állapotjelző
  • MicroUSB-n keresztül tölthető

Tartósság

Első lámpa:

A lámpa újratölthető lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely microUSB kábelen keresztül tölthető. Köszönhetően az akkumulátor technológiájának, a lámpa nem merül, amikor nincs használatban A teljes töltés 3,5 órát vesz igénybe. Az akkumulátor státuszát jelző LED mutatja a töltöttségi szintet. Ha az akkumulátor kapacitása 70% alá csökken, a LED zöldre vált. Amikor eléri a 30% -os kapacitást, a LED pirosan világít.

Hátsó lámpa:

A lámpa újratölthető lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely microUSB kábelen keresztül tölthető. A teljes töltés 2 órát vesz igénybe. Az akkumulátor státuszát jelző LED mutatja a töltöttségi szintet. Ha az akkumulátor kapacitása 70% alá csökken, a LED zöldre vált. Amikor eléri a 30% -os kapacitást, a LED pirosan világít.

Paraméterek:

Tömeg:

Első lámpa: 90 g
Hátsó lámpa: 24 g (a tartóval együtt)

Világítási mód és az akkumulátor élettartama:

Első lámpa:

Intenzitása 32 lux - 3 óra üzemidő
Intenzitása 15 lux - 7 óra üzemidő

Hátsó lámpa:

Intenzív mód - 3 óra üzemidő
Normál mód - 7 óra üzemidő
Villogó mód - 8 órás üzemidő

Első lámpa látótáv:
35 m

Hátsó lámpa láthatóság:
400 m 

Univerzális alkalmazás

Első lámpa:

Az első lámpa szerszám nélkül a kormányra szerelhető, köszönhetően a praktikus tartónak. A tartó illeszkedik a kormányra, átmérője 22 mm és 32 mm. Egyszerűen vedd le a lámpát és vidd magaddal, így biztosan nem fog eltűnni.

Hátsó lámpa:

A szilikon tartó segítségével könnyedén, szerszám nélkül kerékpárra szerelhető. Övre, hátizsákra is felszerelhető, így jól fog jönni sétálás, futás vagy túrázás alkalmával is, és segít növelni a láthatóságot és a biztonságot.

 
Kód:  SPTif1069
Termékszám:  4016224186402

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15