Oldal frissítése

SIGMA EM-140 DG Macro Flash Pentax

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SIGMA EM-140 DG Macro Flash Pentax

A makrófotók lenyűgöző látványvilágukkal képesek minket teljesen elkápráztatni, de rendkívül fontos a megfelelő megvilágítás a részletek és a színek kiemeléséhez. A természetes fények hiányában nem lehetséges a klasszikus vaku használata makrókhoz. És itt jön képbe a Sigma EM-140DG makró körvakuja, amely a makrófotók megvilágítására specializálódott. Olyan hatásfokkal rendelkezik, hogy alkalmas a tudományos és orvosi jellegű témák fotózásához is. Kellően diffúz fényének köszönhetően tökéletesen megvilágítja a közeli témákat, miközben minimalizálja árnyékokat. Az érdekes fényhatások elérése érdekében akár csak az egyik fele is használható.

A legfontosabb jellemzők

  • A legjobb választás makró témák megvilágításához (tudományos és orvosi jellegű fotózásához is)
  • A megfelelően diffúz megvilágítást biztosít a legfinomabb részletek megörökítéséhez
  • Kompatibilis a legújabb tükörreflexes fényképezőgépekkel
  • Derítés, nagy sebességű FP vaku és a második redőnyre szinkronizálás
  • Vezeték nélküli TTL támogatása

Automatikusan és kreatívan

Az automatikus funkcióknak köszönhetően a vaku kiváló eredményeket ér el, bármiféle késedelem nélkül. Kézi expozíció kompenzáción keresztül rengeteg kreatív lehetőséget nyújt, hogy a fényképeket pontosan úgy örökítsd meg, ahogy azokat kigondoltad. A téma megvilágítása is finomhangolható, így könnyedén kiemelhető a háttér előtt. Derítéssel kihangsúlyozza a felületek finom részleteit, de használható vezeték nélküli TTL támogatással is, és összekapcsolható más vaku egységekkel is.

Paraméterek

Tulajdonságok

Alkalmas Pentax

Tápellátás

Akkumulátorok száma 4 db

Méret & súly

Magasság 128,8 mm
Szélesség 126,6 mm
Mélység 30,5 mm
Tömeg 430 g
Kód:  OT2005a2
Termékszám:  SI F30

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05