Oldal frissítése

SIGMA EM-140 DG Macro Flash Nikon

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SIGMA EM-140 DG Macro Flash Nikon

A makrófotózás csodálatos dolog, de ehhez is fontos a megfelelő világítás, hogy a részletek és a színek kifejeződésre juthassanak. Természetes fény hiányában a hagyományos vaku használata nem lehetséges. Erre a célra tökéletesen megfelel a Sigma EM-140DG vaku, amely a makrófotózás megfelelő megvilágítására specializálódott. Annyira hatékony, hogy tudományos és orvosi felhasználásra is alkalmas. Szórt fényének köszönhetően tökéletesen megvilágítja rövid távon a felvételt, miközben minimálisra csökkenti az árnyékot. Ahhoz azonban, hogy érdekes fényhatást érj el vele, a két rész egyikének használata javasolt.

Legfontosabb jellemzői

  • A legjobb választás a makrófotózás megvilágítására (tudományos és orvosi felhasználásra is)
  • A megfelelően szórt fény kiemeli a finom részleteket és színeket
  • A  legújabb tükörreflexes rendszerekkel működik együtt
  • Modellező fény, nagysebességű FP vakuszinkron és szinkronizálás a második redőnyre
  • Vezeték nélküli TTL támogatás

Automatikusan és kreatívan

A vaku automatikus funkciói biztosítják az azonnali kiváló eredményeket. Az expozíció manuális beállításának lehetősége viszont a kreativitásnak enged teret, hogy a fényképek pontosan visszaadják az elképzeléseidet. A fénykép tárgyának megvilágítása finomítható, így kiemelhető a háttérből. A modellező fény kihangsúlyozza a felületek finom szerkezetét, vagy használhatod a vezeték nélküli TTL támogatást és összekapcsolhatod a vakut más elemekkel.

Paraméterek

Tulajdonságok

Alkalmas Nikon

Tápellátás

Akkumulátorok száma 4 db

Méret & súly

Magasság 128,8 mm
Szélesség 126,6 mm
Mélység 30,5 mm
Tömeg 430 g
Kód:  OT2005a1
Termékszám:  SI F30923

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05