Oldal frissítése

SIGMA 82 mm WR UV szűrő

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SIGMA 82 mm WR UV szűrő

Ez a különleges víztaszító UV szűrő a Sigmatól a legkorszerűbb technológiai megoldásokat alkalmazza, és kiváló minőségű kivitelezéssel készül. Ezáltal a Sigma termékek professzionális tartokékok lehetnek, amelyek páratlan tulajdonságokkal rendelkeznek, és kimagasló védelmet nyújtanak a lencsének.

Legfontosabb jellemzői

  • Speciális UV-szűrő 82 mm átmérőjű lencsékhez
  • Vízlepergető - nyirkos helyre való utazáshoz is alkalmas
  • Alap lencsevédelem
  • Megakadályozza a szórt fény bejutását és a nem kívánt fényvisszaverődést
  • Kiszűri az ultraibolya sugárzást
  • Tükröződésgátló bevonattal látták el
  • Nem befolyásolja a színeket
  • Védi az objektívet az UV sugárzástól, a nedvességtől, a portól és az ujjlenyomatoktól

Állandó lencsevédelem

Készítsen professzionális képeket bármilyen körülmények között! A speciális DG felületkezelésnek köszönhetően a lencsék tökéletes védelmet kapnak a szórt fénysugaraktól. A nem kívánatos és zavaró tükröződésektől sem kell tartania, amelyek károsíthatják fényképezőgépe képérzékelő szenzorát, és ebből kifolyólag a elkészített képek minőségét. Az UV szűrőnek köszönhetően elkerülheti a zajos és homályos képek készítését. Az UV szűrő állandó védelmet biztosít a lencséknek. Optikai aluláteresztő szűrőt is tartalmaz, amely hatékonyan szűri ki az UV sugárzást, amelyre a digitális fényképezőgépek szenzorai különösen érzékenyek. Az UV-sugárzás kockázata tengerparti és hegyvidéki területeken jelenti a legnagyobb kockázatot, ezért ne felejtse el megvédeni magát és fényképezőgépét a sugárzástól!

Professzionális technológia

Az UV szűrővel fekete-fehér és színes fényképeket is lehet készíteni. A szűrő számos tükröződésgátló réteggel rendelkezik, így nem kell színeltolódástól tartania az elkészített képeken. A szűrő könnyedén a fényképezőgép lencséjéhez illeszthető, és alapkiegészítőként használható a mindennapi fotózás során. Vagyis, nem szükséges eltávolítania a szűrőt a lencséről, más kiválasztott szűrőkkel együtt is tudja használni. A szűrő használatával lencséit a portól, homoktól, nedvességtől és ujjlenyomatoktól is védi.

Paraméterek

Szűrő típusa

Szűrő típusa UV

Átmérő

Szűrő átmérője 82 mm

További tulajdonságok

Szűrő típusa Klasszikus
Kód:  OT1060a8
Termékszám:  10428200
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15