Oldal frissítése

Siemens TI313219RW

4,2 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Siemens TI313219RW

Készíts minőségi kávét egyszerűen és gyorsan a SIEMENS TI313219RW kávéfőzővel

Élvezd az ízletes kávét a Siemens TI313219RW automata kávéfőzővel, amely a kerámia darálóval és a SensoFlow fűtőegységgel a megfelelő hőmérsékleten főzi le a kávébabszemeket. A Cappuccino-t az Espresso-t vagy a gazdagon habos Latte Macchiato-t egyetlen gombnyomással készítheted el a One Touch funkcióval. Mint ahogyan a kedvenc kávéd elkészítése, úgy a kávéfőző karbantartása is könnyű. A SIEMENS TI313219RW kávéfőző automata tisztítóprogramot, eltávolítható tejadagolót és olyan vízkőmentesítő rendszert kínál, amely megsemmisíti a kávé ízétkellemetlenülmegváltoztatóanyagokat.


Siemens TI313219RW kávéfőző két csésze kávéhoz


Az ízek 100%-os megőrzését a SIEMENS kávéfőző Brita szűrője biztosítja

A vízkőmentesítés mellett a Brita vízszűrő is jótékony hatással bír a kávé ízére. A kalcium kiszűrése mellett meghosszabbítja a SIEMENS TI313219RW kávéfőző élettartamát is. A kávéadagoló magassága állítható, így a Latte Macchiato-t szép magas pohárban készítheted el.

SIEMENS TI313219RW automata kávéfőző MilkPerfect tejhabosítóval

A milkPerfect funkcióval pillanatok alatt varázsolhatsz gazdag tejhabot a kedvenc Cappuccino vagy Latte Macchiato italaidra. Neked csak annyi a dolgod, hogy tejet adagolsz a készülékhez és egyszerűen felhabosítod az eltávolítható tejhabosító fejjel közvetlenül a csészében. A tejhabosító rendszer tisztítása nagyon egyszerű - szedd ki a helyéről és mosd át folyóvíz alatt, vagy rábízhatod a mosogatógépre is.

Tökéletes ízű és aromájú kávé

Az egyedülálló iAroma rendszer az intelligens fűtőszál, a tartós kerámia daráló, a vízszivattyú és a csúcstechnológiát alkalmazó főzőegység kombinációjával gondoskodik a tökéletes ízű és kifogástalan aromájú italok elkészítéséről. A SIEMENS TI313219RW kávéfőzővel az otthonod kényelmében készíthetsz olyan ízletes kávét, mint egy barista.

Minőségi kerámia daráló

A SIEMENS TI313219RW automata kávéfőző prémium minőségű ceramDrive darálóval érkezik, amely alaposan darálja meg a kávébabszemeket a kávé optimális ízének és aromájának eléréséhez. Az acél darálóval ellentétben a kerámia anyaga egyszerűen nem használódik el, ez biztosítja a daráló hosszú élettartamát.

A SIEMENS TI313219RW kényelmes funkciókat kínál

A SIEMENS TI313219RW készüléke számos praktikus funkcióval büszkélkedhet, amelyek megkönnyítik a kávé elkészítését. A dupla csésze funkció például lehetővé teszi két csésze kávé elkészítését egyszerre, egyetlen gombnyomással. Emellett 5 lépésben állíthatod a kávé intenzitását az egyéni ízlésednek megfelelően, plusz egy tárolóhelyet is kapsz a csészék felmelegítéséhez.

CoffeeDirect kezelőpanel

Az intuitív coffeeDirect vezérlőpanelen pillanatok alatt állíthatod be a SIEMENS TI313219RW kávéfőző funkcióit. Egyetlen gombnyomással kiválaszthatod a kívánt italt, annak intenzitását 5 lépésben illetve a csészék számát is. A SIEMENS TI313219RW kávéfőző gondoskodik minden másról, Te pedig pillanatok múlva kiélvezheted a tökéletesen elkészített kávét.


Kávébabtartály

A 250 gramm kapacitású kávébabtartály kiváló minőségű kerámia darálóval őrzi meg minden egyes kávébabszem teljes aromáját.

Szervizajtó

A SIEMENS TI313219RW készülék elején található szervizajtó könnyedén hozzáférhető, megkönnyíti a csepptálca, a zacctartály és a főzőegység eltávolítását és megtisztítását.

Kivehető főzőegység

A higiénikus tisztítás érdekében a főzőegység egésze kivehető, elöblítheted a folyóvíz alatt majd újra visszahelyezheted azt a készülékbe. Ennek a megoldásnak hála hosszabb ideig őrizheted meg a készülék élettartamát és kiváló ízű kávét élvezhetsz.


A kávébabtartály kapacitása:
250 g

Tápkábel hossza:
1 m

Maximális energiafogyasztás:
1300 W

Kiegészítők:
Tisztító tabletta
Vízkőmentesítő tabletták
BRITA Intenza vízszűrő
Karbantartó készlet a teljesen automata kávéfőzőhöz
Szigetelt tejtartály


Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Automata
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 300 W
Szivattyú nyomása 15 bar
Víztartály űrtartalma 1,4 l

Funkciók

Általános funkciók Két csésze készítése egyszerre

Felszerelés

Általános felszereltség Beépített kávédaráló
Italkészítés Csészemelegítés
Tejadagolás módja Gőzfúvóka
Karbantartás és tisztítás vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer

Méret & súly

Mélység 24,7 cm
Szélesség 37,8 cm
Magasság 42 cm
Tömeg 7,4 kg

Szín

Szín Fekete

Receptek

Tejes receptek Caffe latte, Cappuccino
Kód:  BSHES008
Termékszám:  TI313219RW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05