Oldal frissítése

Siemens EQ.3. s500 TI305206RW

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Siemens EQ.3. s500 TI305206RW

Élvezze egyszerűen kedvenc kávéját!

A Siemens EQ.3 S500 egy teljesen automata kávégép, melyet sensoFlow intelligens fűtőegységgel láttak el, amely a maximális aromaintenzitást és az állandó főzési hőmérsékletet biztosítja. Az egygombos funkciónak köszönhetően, csupán egyetlen gombnyomással tökéletes eszpresszót, capuccino-t, latte macchiatot vagy finom tejitalt készíthet magának.


A Siemens EQ.3. s500 fontosabb jellemzői:

  • elegáns, rozsdamentes acélból készült formatervezés
  • az italok hőmérséklete egyedileg beállítható
  • állítható magasságú kávé- és tejadagoló
  • kivehető víztartály (űrtartalma 1,4 liter)
  • silentCeram Drive: csendes kerámia őrlőmű
  • szivattyú nyomás: 15 bar
  • 15.000 csészés garancia: állandó kiváló minőségben dolgozó készülék az első csészétől a 15000-ik csészéig
  • cserélhető főzőegység
  • állítható őrlési fokozat
  • automatikus tisztító - és vízkőmentesítő rendszer

Maximális kényelem

A még nagyobb kényelem érdekében, ezen a kávégépen beállíthatja az egyéni csészeméretet is, így még a tökéletes Latte Macchiato is elkészíthető. A gyorsan dolgozó gőzfúvókával, már a géppel készített első kávé is villámgyorsan elkészíthető. Az állítható őrlési fokozat lehetőséget ad arra, hogy ízlése szerint készíthesse el kávéitalát.


Tökéletesen őrölt kávé

A tökéletes kávédarálás érdekében, a Siemens EQ 3 készüléket kiváló minőségű, és hosszantartó kerámiaőrlőkkel látták el, amely automatikusan beállítható a különböző kávétípusok szemcseméretének megfelelően. Az innovatív tejhabosítónak köszönhetően az Ön által készített kávékülönlegességeket egy lágy és ínycsiklandó tejhab koronázza meg.


sensoFlow rendszer

sensoFlow rendszer

A sensoFlow rendszer: Az intelligens fűtőegység minden alkalommal garantálja a maximális espresso kényeztetést és ízélményt az általa biztosított ideális és állandó főzési hőmérsékletnek köszönhetően.

OneTouch Function

OneTouch - egygombos funkció

Ennek a funkciónak köszönhetően, a kávégéppel gyorsan és kényelmesen készítheti el a kívánt kávét, úgy ahogy azt a neve is mutatja: csupán egyetlen gombnyomással.

tiszta calc'n

calc'n Clean - Egyszerre tisztít és vízkőmentesít

Egy automatikus rendszer, amely egyesíti magában az különálló vízkőmentesítési és tisztítási funkciókat. Ha mindkét programot rövid időn belül végrehajtja, a kávéfőző automatikusan ezt a szolgáltatási programot ajánlja föl.


Automata MilkClean tisztító

Az új, teljesen automatikus MilkClean gőztisztító rendszer minden italkészítés után aktiválódik, hogy tökéletes higiéniai körülményeket biztosítson, így jelentősen megkönnyíti a teljes tejrendszer mindennapos tisztántartását. Nyugodtan hátradőlhet és élvezheti nagy csésze kávéját, hiszen a kávéfőző mindent magától megcsinál.


Intuitív működés

Kedvenc kávéitalát egyszerűen választhatja ki: csupán a vezérlőpanel felső gombját kell megnyomnia. Ezt követően az Ön feladata csupán annyi, hogy a kivehető tartályba vizet öntsön, ahhoz kávébabot vagy őrölt kávét adagoljon. Innentől pedig a kávéfőző minden továbbiról gondoskodik. Gőzfúvókája, amellyel finom tejhab vagy forró tejital készíthető, levehető és könnyen mosható.


Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Automata
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 300 W
Szivattyú nyomása 15 bar
Víztartály űrtartalma 1,4 l

Felszerelés

Általános felszereltség Beépített kávédaráló
Tejadagolás módja Gőzfúvóka
Karbantartás és tisztítás vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer

Méret & súly

Mélység 42 cm
Szélesség 24,7 cm
Magasság 37,8 cm
Tömeg 7,4 kg

Szín

Szín Fekete, Ezüst
Kód:  BSHES009
Termékszám:  TI305206RW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15