Oldal frissítése

Siemens TE653311RW

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Siemens TE653311RW

Élvezze a tökéletes kávé ízét 

Annak biztosításához, hogy a presszókávé teljes aromája felszabaduljon, a kávét a megfelelő forrázási hőmérsékleten kell elkészíteni. A tökéletes presszókávé ideális kifőzési hőmérséklete 90 °C és 95 °C között van. Ha a hőmérséklet túlságosan alacsony, a kávéból csak az ízanyagának egy része szabadul fel. Ha a hőmérséklet túlságosan magas, a kávé hamar égett ízt kap. Az EQ sorozatú teljesen automatikus kávéfőzőgépek a sensoFlow System—a világon az egyetlen ilyen rendszer a maga nemében— segítségével a víz hőmérsékletét a megfelelő hőfokra melegíti, és ezt a hőfokot tartja az egész forrázási folyamat során – professzionális technológia, amely garantálja Önnek az ízekben gazdag presszókávét, espresso macchiatot, cappuccinot, latte macchiatot vagy egy finom tejes kávét.


Főbb jellemzők 

  • TFT kijelző a könnyű beállítási funkciókhoz
  • Elegáns ezüst kivitelezés
  • Az italok hőmérséklete külön-külön állíthatók: kávé: 3 fokozat
  • A kávé kifolyó és a tejhabosító magassága állítható: akár a 15 cm magas Latte Macchiato pohár is aláfér
  • Eltávolítható víztartály (térfogata 1,7 liter)
  • Magas minőségű kerámia kávéőrlő rendszer
  • 15 bar nyomáson történő főzés
  • Külön tartály őrölt kávéhoz
  • Kivehető forrázó egység: könnyen és higiénikusan tisztítható folyó víz alatt
  • Kivehető cseppgyűjtő- és kávézacc tálca, melyek mosogatógépben mosogathatóak

Maximális kényelem

Különlegesen erős kávé az aromára tett kompromisszum nélkül — az innovatív aromaDouble Shot funkciónak köszönhetően. Az aromaDouble Shot funkció segítségével a két őrlési és kifőzési folyamat következetesen a legjobb aromát hozza létre. Ez az automatikus módszer biztosítja, hogy nincs keserű utóíz, mivel a kevesebb víz kevesebb kioldott keserűséget jelent — így biztosítván, hogy csak a legjobb kávészemekből készüljön az Ön csésze kávéja.


Tökéletesen őrölt kávé

A rendkívül csendes, bónuszként mellékelt daráló kiváló minőségű kerámiából készült, és az Ön értékes kávészemeinek darálásakor alig csap zajt. Három bonyolult őrlőzóna biztosítja, hogy a kávébabok mindig tökéletesen legyenek megőrölve. Mivel kerámia—az acél darálóktól eltérően—jóformán nem kopik, így az osztályon felüli presszókávé hosszantartó élvezete garantált. CoffeeSensor Pro: az őrlő egység automatikusan beállítja magát az aktuális kávébab-minőséghez


sensoFlow rendszer

SensoFlow rendszer

SensoFlow System: Az intelligens fűtőegység garantálja a maximális espresso kényeztetést minden alkalommal, köszönhetően az ideális, állandó főzési hőmérsékletnek.

OneTouch DoubleCup

OneTouch DoubleCup

Ezzel a funkcióval bármilyen kávét vagy tejes italt egy gombnyomásra elkészíthet- akár két csészényit is.

tiszta calc'n

 Calc'nClean

A calc'nClean tisztít és egyúttal vízkőmentesít. Ez a szolgáltatás program hihetetlenül könnyen tisztítja készülékét és megnöveli a termék élettartamát, így Ön még tovább élvezheti különleges kávéját.


AutoMilk clean funkció 

Az autoMilk clean funkció teljesen automata gőztisztítást biztosít minden italkészítés után. Minden - a tejes italok elkészítéséhez használt - rész könnyen kivehető, egyszerűen tisztítható és mosógatógépben mosható.


Intuitív beállítások

A TFT kijelző interaktív menüvel segít kiválasztani a kávéját kedve szerint, a menüben számos különböző nyelv közül választhat. A myCoffee funkció segítségével mentse el 8 különböző kedvenc italát saját névvel és kávé-tej arány beállítással. 


Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Automata
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 500 W
Szivattyú nyomása 15 bar
Víztartály űrtartalma 1,7 l

Funkciók

Általános funkciók Két csésze készítése egyszerre

Felszerelés

Általános felszereltség Beépített kávédaráló
Italkészítés Csészemelegítés
Tejadagolás módja Tejrendszer
Karbantartás és tisztítás vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer

Méret & súly

Mélység 46,5 cm
Szélesség 28 cm
Magasság 38,5 cm
Tömeg 9,6 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  BSHES012
Termékszám:  TE653311RW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10