Oldal frissítése

SIEMENS HF15M564

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SIEMENS HF15M564

POkorčilá sütőt sima, rozsdamentes acél kialakítás könnyű és intuitív működtetni a rövid löket és behúzható gomb. A sütő lemezjátszó átmérőjű 25,5 cm és a pivot ajtó zsanér a bal és az átlátszó ablak, amely megnyitja a kulccsal. A rozsdamentes acél belső sütőtér térfogata 20 liter, és válassza ki öt teljesítményszinten (800, 600, 360, 180 és 90 W).

legfontosabb jellemzői

  • Átmérő 25,5 cm lemezjátszó
  • Akár hét automatikus program
  • Öt teljesítményszint
  • Maximális teljesítmény 800 W
  • Egy memória funkció
  • Fényerőre vezérlőpanel digitális kijelzővel

Vezérlőkart mindenki

Siemens HF15M564 kíséri fényerőre vezérlőpanel digitális kijelzővel intuitív egyszerű és kényelmes kezelés. Például biztosítják a kényelmes működtetés köszönhetően digitális kijelző pontos idő vagy az elkészítési idő (azaz. timer). Mikrohullámú összesen hét automatikus program és három és négy főzési jegesedés. Két főzési talál szabott mód a rizs, a burgonya és a zöldségek kiolvasztásra újra megtalálni programok, mint a darált hús, darab hús, csirke - csirke alkatrészeket és kenyeret. Kedvenc programot, akkor a memória funkció.

Egyszerű telepítés

Hála csatlakozókábel (ami nyilvánvalóan része) hossza 1,3 m dugulás a készüléket szinte bárhol. Előnye abban rejlik, hogy a méret - 38,2 x 59,4 x 29,7 cm-es (MaxSzéxMé) -, amely lehetővé teszi a zökkenőmentes beépítéshez 60 cm széles rést.

Kód:  FBT500a39
Termékszám:  HF15M564
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05