Oldal frissítése

Sid Meier's Civilization IV: Beyond the Sword

1 390 Ft

Sid Meier's Civilization IV: Beyond the Sword

Sid Meier's Civilization IV: Beyond the Sword

A Sid Meier's Civilization IV: Beyond the Sword a második datadisc a Civilization IV-hez, a 2005-ös év játékához, amely világszerte sikert aratott. A bővítmény a lőpor feltalálása utáni időre összpontosít, és 11 egyedi forgatókönyvet tartalmaz, amelyeket a Firaxis Games csapata és a gamer közösség elismert tagjai készítettek. A Civ IV: Beyond the Sword új civilizációkat, tizenhat új vezetőt, öt új csodát és egy sor új egységet kínál, amelyek új módszereket hoznak a a civilizációd hatalmának növelésére, és ezért még szórakoztatóbb.

Szükség van a Sid Meier's Civilization IV alapjátékra (Steam verzió).

Fő előnyök

  • Az epikus játék kibővítése: A bővítmény új egységekkel, épületekkel és technológiákkal bővíti az epikus játékot, a játék későbbi szakaszaira összpontosítva.
  • Új játszható forgatókönyvek: 11 új forgatókönyv, amelyeket a Firaxis fejlesztői és a Civilization gamer közösségének kiválasztott tagjai készítettek.
  • Új civilizációk: 10 új civilizáció, mint például a portugálok, a babilóniaiak vagy a hollandok, valamint számos új egység és épület, amelyek hozzájuk kapcsolódnak.
  • Civilizációk még több vezetője: Tizenhat új vezető az új és az eredeti játék civilizációihoz, köztük Hammurapi a babiloniakhoz, Abraham Lincoln az Egyesült Államokhoz és Ülő Bika az amerikai őslakosokhoz.
  • Nagyvállalatok: Az új, vallásszerű játékelem lehetővé teszi a játékosoknak, hogy vállalatokat hozzanak létre és kiterjesszék őket a világra. Minden nagyvállalat bizonyos előnyöket nyújt az erőforrásokért cserébe.
  • Kémkedés: Számos lehetőség a versenytársak utáni kémkedésre, a polgári zavargások kirobbantására és a kormányzati titkok védelmére, amelyek újonnan a játék korábbi szakaszában elérhetőek.
  • Események:  Új véletlenszerű események, például természeti katasztrófák, segítségkérések vagy a polgárok követelései olyan akadályok elé állítják a játékosokat, amelyeket le kell küzdeniük, hogy civilizációjuk virágozhasson.
  • Új csodák: Öt új csoda, mint például Zeusz szobra, a Megváltó Krisztus szobra, a Svedagon (Shwedagon ) pagoda és Mauszólosz síremléke, várja a leleplezést.
  • Az űrverseny kiterjesztése:  Az Alpha Centauri felé vezető úton való győzelem mostantól komolyabb stratégiai tervezést és taktikai lépéseket igényel.
  • Az Apostoli Palota: Az ENSZ most már korábban elérhető a játékban, aminek köszönhetően korábban győzhetsz a diplomácia módszereivel. Ráadásul az új határozatok a rendelkezésre álló diplomáciai lehetőségeket is kibővítik.
  • Késleltetett indítás: A rajongók számos kérésére válaszul lehetőség nyílt arra, hogy "vásárolj" komponenseket a saját birodalmadhoz, és a játékot egy későbbi szakaszban indítsd el, így korábban élvezheted a bővítmény új funkcióit.
  • Felfejlett mesterséges intelligencia: A jelentősen továbbfejlesztett mesterséges intelligencia mostantól jobban támaszkodik az intelligens játékra (smart play) és kevésbé a bónuszokra, így következetesebb kihívást jelent a játék során, mind gazdasági, mind katonai szempontból. A mesterséges intelligencia által választott győzelmi utak is kibővültek.

Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat Sid Meier's Civilization

Platform / Licenc

Típus DLC tartalom
Platform PC
Licenc Letölthető
Kulcs Steam

Műfaj

Műfaj Stratégiai
Játékmechanika Vontatott

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, FR, ES, IT
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól
A játék tartalmának leírása Erőszak

Verzió

Platform PC – letölthető
Kiadás DLC - játék

Minimum követelmények

Processzor sorozat AMD Athlon, Intel Pentium
Processzor frekvencia 1,2 GHz (1,2 GHz)
Direct X változat DirectX 9
RAM memória 0,25 GB
Szükséges hely a merevlemezen 1,7 GB
Operációs rendszer Windows XP

Ajánlott követelmények

Processzor sorozat AMD Athlon, Intel Pentium
Processzor frekvencia 1,8 GHz
Direct X változat DirectX 9
RAM memória 0,5 GB
Szükséges hely a merevlemezen 1,7 GB
Operációs rendszer Windows XP
Kód:  MVE000650
Termékszám:  76056

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05