Oldal frissítése

Sid Meier's Civilization: Beyond Earth - PC

7 990 Ft

Sid Meier's Civilization: Beyond Earth - PC

Sid Meier's Civilization: Beyond Earth

A Sid Meier's Civilization: Beyond Earth egy új sci-fi tag a díjnyertes Civilization sorozatba. A játék a jövőben játszódik, amikor a világ eseményei megzavarták a világrend egyensúlyát, megindították a modern társadalom összeomlását, az új világrend kialakulását és az emberiség bizonytalan jövőjét okozták. Ahogyan az emberi faj igyekszik talpra állni, az újonnan létrejött nemzetek az űrutazás felé fordulnak, hogy új kezdetet biztosítsanak az embereknek.

Fő jellemzők

  • Új kalandok: Határozd meg a kulturális identitásodat a nyolc különböző szponzor egyikének kiválasztásával a saját vezetőkkel és egyedi játékbónuszokkal rendelkező expedíciód támogatására. Építsd meg a saját űrhajóidat, állítsd össze a rakományt és toborozz gyarmatosítókat egy sor döntéssel, amelyek közvetlenül befolyásolják a kiinduló feltételeket, amikor új bolygóra érkeztek.
  • Az idegen világok gyarmatosítása: Fedezd fel a veszélyes terepekkel, titokzatos nyersanyagokkal és ellenséges életformákkal teli új bolygó veszélyeit és előnyeit, amelyekkel a Földön nem találkozhattál. Építs támaszpontokat, tárj fel az ősi földönkívüli leleteket, szelídítsd meg új életformákat, fejlessz virágzó városokat és hozz létre kereskedelmi utakat, hogy biztosítsd a néped jólétét.
  • Technológiai hálózat: Hogy láthasd a haladást a bizonytalan jövőben át, a technológiai fejlődés nem lineáris választásokon keresztül zajlik, amelyek befolyásolják az emberiség fejlődését. A technológiai hálózat három fő téma köré épül, ahol mindegyiknek megvannak a saját győzelmi feltételei.
  • A föld körüli pálya rétege: Építs és állíts pályára fejlett katonai, gazdasági és kutató műholdakat, amelyek támadó, védekező és támogató stratégiai előnyöket biztosítanak a föld körüli pályáról.
  • Az egységek szerkesztése: Nyiss meg különféle fejlesztéseket a technológiai hálózaton keresztül, és módosítsd az egységeidet, hogy jobb megfeleljenek a játékstílusodnak.
  • Multiplayer: Akár 8 játékos is küzdhet a hatalomért az új idegen világ felett.
  • A módosítások támogatása: A módosítások széles körű támogatása lehetővé teszi a játékélmény módosítását és bővítését.

Nagyszerű történet és nagyszerű hangulat

Egy Földön kívüli új otthont kereső expedíció résztvevőjeként az emberiség történelmének egy újabb fejezetét fogod írni, amikor az embereket új távlatok felé vezeted és új civilizációt hozol létre az űrben. Fedezd fel és gyarmatosítsd a földön kívüli bolygókat, kutass új technológiákat, állíts fel hatalmas hadseregeket, építs káprázatos Csodákat és alakítsd az új világod megjelenését. Amint útra indulsz, kritikus döntéseket kell hoznod. A szponzor kiválasztásától és a gyarmat megalapításától kezdve a végső útig, amelyet a civilizációd bejár, minden döntés új lehetőségeket nyit meg.

Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat Sid Meier's Civilization

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PC
Licenc Letölthető
Kulcs Steam

Műfaj

Műfaj Akció, Stratégiai, Szimulátor
Játékmechanika Vontatott

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

Verzió

Platform PC – letölthető
Kiadás Elsődleges

Minimum követelmények

Processzor sorozat AMD Athlon X2, Intel Core 2 Duo
Processzor frekvencia 1,8 GHz (1,8 GHz)
RAM memória 2 GB
Szükséges hely a merevlemezen 8 GB

Ajánlott követelmények

Processzor sorozat Intel Core i5
Processzor frekvencia 1,8 GHz
RAM memória 4 GB
Szükséges hely a merevlemezen 8 GB
Kód:  MVE000493
Termékszám:  67519

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10