Oldal frissítése

Shoulderpod S1

4,9 26 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Shoulderpod S1

Varratok egy okos telefon nem csak a telefon, Internet és az írás sms, hanem mint egy kamera vagy fényképezőgép? És ez néha előfordul, hogy a fotó vagy videó elmosódott, mert a birtokában nem ideális? Aztán van egy úttörő megoldásokat.
Tökéletes kézre
Holder okostelefonok Shoulderpod S1 a tökéletes asszisztens mindazok számára, akik a fényképezés vagy filmezés mobiltelefonnal súlyos. Ezt fel lehet használni a kényelmesebb fogás közben filmezni és fotózni keresztül aluminiovému markolat elég széles fogást ergonómiailag a kezét úgy, hogy csak akkor veheti a mobil készülékről stabilizálódott felvételeket.
Állvány használata
A birtokos is felszerelhető bármilyen Állvány, állvány, csúszka, stb, felszerelt egy univerzális szabvány 1/4 "-os menettel. 
Utazási állvány
Shoulderpod S1 is használható, mint egy állvány egy okos telefon, ami stabil többszörös pozíciókat. Ezeket fel lehet használni a képek készítéséhez, vagy film állóképek vagy élvezhetik a kényelmes megtekintését kész fotók és videók.
Munkavégzés a tökéletes konzol az egyszerű és kényelmes, és minden bizonnyal beleszeret vele, anélkül is, hogy nem fog egy képet.
Műszaki adatok:
A minimális szélessége a smartphone:
48 mm
A maximális szélessége okostelefon:
93 mm
 

Jellemzők:
A vevő szilárd stabilizált fotókat vagy filmeket okostelefonok
Nagyon megbízható tapadást okostelefon fenyegetése nélkül csúszik
Felhasználási mód - tartó állvány
Mode használata - Kézifogantyú
Felhasználási mód - tartó okostelefonok helyett, a villám
Felhasználási mód - Utazási állvány
A csomag tartalmaz egy hurkot a csuklón
Anyag belsejében az állkapocs:
gumi
 

Kód:  EASP010
Termékszám:  SP-S1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15