Oldal frissítése

SHISEIDO kompakt púder, áttetsző 7 g

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SHISEIDO kompakt púder, áttetsző 7 g

A Shiseido áttetsző kompakt púdere kiváló abszorbciós képességgel rendelkezik. Felszívja a bőrről felelsleges zsírt, így tökéletes megjelenést biztosít egész nap. Fixálja a sminket, egységesíti a bőrfelszínt, megakadályozza az elkenődést és biztosítja a hámló hatás elkerülését.

Ez az ultra könnyű púder minden bőrtónushoz alkalmazkodik. Használatával az arcbőr bársonyos hatást kelt. Rögzíti a sminket és táplálja a bőrt. Elrejti az enyhe ráncokat és csökkenti a tág pórusokat. Használatával bőröd egyenletessé, simává és természetesen gyönyörűvé válik lesz.
Az elegáns kiszerelésű kompakt púder könnyedén elfér minden női kézitáskában, így kedvenced mindig kéznél lesz, mikor szükséged van rá. A púderhez parktikus szivacs applikátor tartozik. Használd ezt a luxus púdert az egész napon át tartó, tökéletes és hibátlan sminkhez!

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.
Alkalmazás:
Használd arcodon, nyakadon és a dekoltázs területén a szükséges mennyiségben.
Mennyiség:
7 g

Összetevők:

Mica, Talc, Barium Sulfate, Vinyl Dimethicone / Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Polymethyl Methacrylate, Calcium Stearate, Cyclomethicone, Squalane, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Titanium Dioxide (CI 77891), Silica, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Chlorphenesin, Sodium Magnesium Silicate, , Iron Oxides (CI 77491), Glycerin, Aluminum Hydroxide, Aluminum Distearate, Mortierella Oil, Iron Oxides (CI 77492), BHT, Sodium Hyaluronate, Tocopherol.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum
Kód:  KSDE0391
Termékszám:  729238107199

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20