Oldal frissítése

Shelly Plus Uni, WiFi

5 1 értékelés
9 090 Ft

Shelly Plus Uni, WiFi

MIÉRT SHELLY PLUS UNI? Kis készülék, nagy lehetőségekkel - ez a Shelly Plus Uni, amely alkalmas kisfeszültségű alkalmazásokhoz, és okos funkciókat hoz régi készülékeidbe. Az új impulzusszámláló funkcióval nem csak automatizálást kapsz, hanem a háztartási fogyasztás alapos nyomon követését is. A tartósságot szem előtt tartva tervezett átlátszó burkolat teljes körű védelmet nyújt, és biztosítja, hogy készüléked és háztartási eszközeid mindig biztonságban legyenek. A funkciók tekintetében erőteljes és bármilyen környezethez alkalmazkodó Shelly Plus Uni zökkenőmentesen integrálódik otthonodba, és végtelen lehetőségeket nyit meg az okos innovációk számára. Wi-Fi és Bluetooth kapcsolattal csatlakozik a Wi-Fi hálózathoz. Nincs szükség HUB-ra! Gyors csatlakozás Bluetooth-on keresztül vagy Bluetooth átjáróként való használat. Az impulzusszámlálás pontos leolvasást biztosít az energia-/gáz-/vízmérőről. Az érzékelő interfész különböző analóg és digitális érzékelőkkel működik. Száraz érintkezők Két potenciálmentes kimenet, amelyek akár 28VDC és 24VAC feszültséget is kapcsolhatnak. Precíziós és pontos feszültségmérés 2 tartományban (0-15 VDC, 0-30 VDC). A Shelly Plus Uni teljes mértékben támogatja a szkriptelést, lehetővé téve a helyi vezérlést és az egyéni funkciókat.

Használata:
A kézi vezérléstől az intelligens Shelly Plus Uni egyedülálló módon képes a hagyományos gombok helyettesítésére, így a régi készülékek a távirányítás birodalmába kerülnek, anélkül, hogy cserére lenne szükség. Most már könnyedén intelligenssé teheted kaputelefonodat vagy riasztórendszeredet. Azonnali riasztást kaphatsz, ha valaki az ajtónál van, és könnyen élesítheted vagy hatástalaníthatod a biztonsági rendszert távolról. A Shelly Plus Uni Advanced Sensor Interface nem csak egy eszköz, hanem egy olyan eszköz, amely segít jobban megérteni a környezetedet. Használd a hőmérséklet és a páratartalom mérésére az 1-Wire bemenet segítségével, vagy csatlakoztasd különféle analóg és digitális érzékelőkhöz. Lehetőségeid a kiválasztott érzékelőktől függően széleskörűek. Egészséges kert: a talajnedvesség-érzékelő csatlakoztatásával biztosíthatod, hogy csak akkor legyenek a növényeid öntözve, amikor szükséges. Vízmelegítő és csővezetékek: a vízszint, az áramlás, a nyomás és a hőmérséklet ellenőrzése a problémák megelőzése és az ideális feltételek fenntartása érdekében. Medence automatizálás: tartsd fenn medencéd állapotát, a vízáramlást, a vízszintet, a pH-t, a klórt és hőmérsékletet figyelő érzékelőkkel, hogy biztosítsd a biztonságos és élvezetes fürdőzést. Mozgásvezérelt világítás: ha a Shelly Plus Uni egy PIR-érzékelőhöz csatlakozik, akkor egy relét indíthat el, amely bekapcsolja a világítást, amint belépsz a szobába. Maradj kapcsolatban ajtóddal és garázsoddal: akár otthon vagy, akár nem, mostantól könnyedén vezérelheted az ajtót vagy garázskaput a telefonoddal. És ez nem minden! A reed-kapcsoló valós idejű frissítéseket biztosít, így mindig tudod, hogy biztonságosan zárva vagy nyitva van-e. Ez a beállítás leegyszerűsíti a napi rutint, legyen szó akár a garázs bezárásáról az irodából, vagy a vendégek fogadásáról anélkül, hogy elhagynád otthonodat. A mérőórák leolvasását megtakarítássá alakíthatod: az új Shelly Plus Uni impulzusszámláló funkció intelligens hozzáférést biztosít az otthoni szolgáltatásokhoz. A villany- vagy vízmérőhöz való csatlakoztatással világos áttekintést kaphatsz az áram- és vízfogyasztásáról. Automatizálj, és csökkentsd havi költségeidet a villany-, víz- vagy gázmérőn leolvasott értékek alapján.

Méretek (ho x szé x ma):
37×42×16 mm (kábelek nélkül)

Tömeg:
8,5 g / 0,3 oz

A környezeti hőmérséklet:
-20°C és +40°C között / -4 °F és 104 °F között

Páratartalom:
30% és 70% közötti relatív páratartalom

Energiafogyasztás:
< 1 W

Digitális bemeneti ellenállás:
50 k?

A digitális bemenetek feszültsége:
1,5 V (aktív alacsony szint)

Maximális kapcsolási feszültség:
30 V

Maximális kapcsolási áram:
250 mA

Feszültségmérő:
0-15 VDC / 0-30 VDC (kettős tartomány)

Impulzusszámláló bemeneti feszültség:
1,5 V (aktív alacsony)

Paraméterek

Használat

Működés Önállóan
Használat Smart-Home

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Kompatibilis alkalmazások Samsung SmartThings, Google Home
Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Tápellátás Hálózati
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Szlovák

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Tulajdonságok

Működés Önállóan

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa Multifunkciós

Elhelyezés

Rendeltetés Beltéri

Használat

Használat Önállóan
Kód:  Shell24_009
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  Y006675

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10