Oldal frissítése

Shelly Gen3 H&T, elemes hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő, kijelzővel, WiFi, fehér színben

5 1 értékelés
18 290 Ft

Shelly Gen3 H&T, elemes hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő, kijelzővel, WiFi, fehér színben

Fedezd fel a továbbfejlesztett memória erejét a Shelly H&T Gen3 segítségével. 8 MB memóriával rendelkező Shelly chippel van felszerelve, és megduplázza a hatékonyságot és a reakciókészséget. A memóriakapacitás ugrásszerű növekedése felkészíti a Gen3-at a következő funkciókra, valamint zökkenőmentesebb működést és gyorsabb válaszidőt biztosít, páratlan pontosságot és egyszerűséget biztosítva a környezet megfigyelésében. Ha elemet használsz, a Shelly H&T Gen3 több mint egy év elem-üzemidővel rendelkezik, köszönhetően az alacsony fogyasztású kijelzőnek. USB tápellátástekintetében a Shelly H&T Gen3 USB Type-C csatlakozóval bővült, amely folyamatos tápellátást, gyorsabb csatlakozást és gyakoribb jelentést tesz lehetővé. Az USB-nyílás nem használható a készülék akkumulátorainak töltésére. Wi-Fi vezérléshez csatlakoztasd a Shelly H&T Gen3 készüléket egy Wi-Fi hálózathoz. Nincs szükség HUB-ra! Gyors csatlakozás Bluetooth-on keresztül vagy Bluetooth átjáróként való használat.  

A Shelly Gen3 H&T érzékelő főbb jellemzői, fehér színben

  • Páratartalom mérése - a páratartalom változásainak nyomon követése a kiszáradás és a penészesedés megelőzése érdekében.
  • Hőmérsékletmérés - a hőmérséklet-ingadozások nyomon követése és a kényelmes körülmények fenntartása
  • Ingyenes adattörténet - akár 1 év ingyenes adattárolást kínál elemzéshez és statisztikákhoz
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő - több mint 1 év akkumulátor-üzemidő és USB Type-C csatlakozó a folyamatos energiaellátás érdekében
  • Bluetooth működési tartomány (a helyi körülményektől függően): 30 m-ig kültéren, 10 m-ig beltéren
  • Elektromos fogyasztás

A tökéletes környezeti monitor és intelligens klímavezérlés

Biztosítsd a baba számára a tökéletes alvási környezetet a babaszoba hőmérsékletének és páratartalmának ellenőrzésével. Állíts be riasztásokat a biztonságos és kényelmes alvás ideális feltételeinek fenntartásához. Könnyedén alakítsd át régi fűtőberendezésedet intelligens fűtőberendezéssé. Ha egyszerűen csatlakoztatod a fűtőtestet egy Shelly aljzathoz, majd összekapcsolod a Shelly H&T Gen3 rendszerrel, létrehozhatsz egy olyan jelenetet, amely a fűtőtestet közvetlenül a hőmérséklet csökkenése előtt aktiválja. Ez az intelligens automatizálás biztosítja, hogy otthonod mindig kellemesen meleg és hatékony legyen. Tartsd fenn az egészséges környezetet fürdőszobádban a Shelly H&T Gen3 segítségével. A fürdőszobai ventilátorhoz csatlakoztatott Shelly Plus 1 érzékelő beépítésével könnyen automatizálhatod a páratartalom-szabályozást. Állíts be egy olyan jelenetet, amelyben a magas páratartalom érzékelésekor a Shelly Plus 1 bekapcsolja a ventilátort, és hatékonyan csökkenti a páratartalmat. Ez egy kis kényelmet ad a mindennapi rutinodhoz, és biztosítja, hogy a fürdőszobád automatikusan szép és száraz maradjon.

Egységes vezérlés virtuális komponensek használatával

Minden Gen3-as készüléket úgy terveztek, hogy frissíthető legyen a Matterre. A Plus sorozathoz képest megduplázott memória zökkenőmentes frissítési folyamatot biztosít, és megnyitja az utat az új intelligens funkciók és integrációk előtt. Attól függ, hogy a Matter milyen mértékben támogatja a funkciókat. Több memória = nagyobb teljesítmény. A Gen3 sorozat a Shelly saját, nagy teljesítményű chipjével biztosítja készülékeink minőségét és megbízhatóságát. 8 MB memóriával rendelkezik, és jelentősen növeli a készülék teljesítményét és hatékonyságát. A memória jelentős növekedése nemcsak a zökkenőmentesebb és gyorsabb működést biztosítja, hanem a Gen3 sorozatot is felvértezi az új funkciók bevezetésével. A Gen3 sorozat "olyan virtuális komponenseket képvisel, amelyek megváltoztatják a harmadik féltől származó eszközök kezelésének és vezérlésének módját". A Shelly Smart Controlban virtuális eszközöket hozhatsz létre más gyártók termékeinek egyetlen vezérlőrendszerbe történő integrálásához. Ez a funkció az összes intelligens eszköz egyszerűsített vezérlését biztosítja, márkától függetlenül, egyetlen felületről.


Elemek:
4× AA (LR6) 1,5 V (nem tartozék)

Teljesítmény:
USB Type-C (kábel nem tartozék)

Az elemek várható élettartama:
Akár 12 hónap

Paraméterek

Használat

Működés Önállóan
Használat Smart-Home

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Kompatibilis alkalmazások Apple Siri, Samsung SmartThings
Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Tápellátás Elemes
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Szlovák

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Tulajdonságok

Működés Önállóan

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa Hőmérséklet, Páratartalom

Akkumulátor

Elem típusa AA

Elhelyezés

Rendeltetés Beltéri

Használat

Használat Önállóan
Kód:  Shell24_010
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  Y006672

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20