Oldal frissítése

Sharp Shape Vacuum cup 500 ml, kék

6 590 Ft

Sharp Shape Vacuum cup 500 ml, kék

A minőségi Sharp shape kulacs lehetőséget ad arra, hogy ellenőrizd a napi folyadékbevitelt. Kellemes kialakításával és előnyös kupakjával, amely megakadályozza a szivárgást, ez a kulacs a legjobb módja annak, hogy gondoskodj egészségedről és egészséges életmódot folytass. Szuper megoldás túrázás, de segíthet a folyadékpótlásban más sportok esetén, útközben vagy a munkanap során is. 0,5 l térfogattal bír, így mindig lesz kéznél elegendő folyadék. A rozsdamentes acélból készített Sharp shape kulacs amellett, hogy gondoskodik az eredeti íz és hőmérséklet megtartásáról, még az egyszerű karbantartásával is megörvendeztet. Kék színben készítették.

A hasznos Sharp Shape Vacuum cup 500 ml, kék kulacs legfontosabb tulajdonságai

  • A kiváló Sharp shape vízes kulacs megkönnyíti azt, hogy rendszeresen fogyassz folyadékot a nap folyamán
  • Szuper választás túrázás folyamán
  • 0,5 l a térfogata
  • Rozsdamentes acél anyagból állították elő
  • Duplafalú szerkezete miatt a thermo kulacsnak minősül
  • Ha ízletesebb innivalót szeretnél, áztathatsz benne gyümölcsdarabokat és gyógynövényt is
  • El lehet mosni mosogatógépben
  • Hasznos hurok a könnyű szállítás érdekében

Természetes hidratáció minden évszakban

A minőségi Sharp shape kulacs csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik. Ez egy thermo kulacs dupla fallal, amelyben a folyadék olyan hőmérsékletű marad, mint amilyen betöltéskor volt. Ráadásul még további előnye, hogy a külső fal nem veszi át az ital hőmérsékletét. Így kicsi az esélye annak, hogy forró ital esetén megégeted magad, és kézben is kényelmesebb tartani a kulacsot.

A szuper Sharp shape kulacs csodálatos részletekkel rendelkezik

A mindennapok alfája és ómegája legyen az egészséges víz a klassz Sharp shape kulacs segítségével. Többszöri használat esetén értékelni fogod a biztonsági kupakot, amely egy csepp folyadékot sem enged ki, és a rajta lévő nyílást a kényelmes ivás érdekében. A gyártó ellátta egy hurokkal is, hogy még könnyebb legyen szállítani, illetve felakasztani.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 0,5 l

Sporttevékenységek

Sporttevékenységek Túrázás

Tulajdonságok

Tulajdonságok Thermo, Duplafalú
Palack része Szíj

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél

Szín

Szín Kék
Kód:  SPTss0247
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  JI0341

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10