Oldal frissítése

Sharkoon S80 RGB AIO

49 290 Ft

Sharkoon S80 RGB AIO

Vízhűtés Sharkoon S80 RGB AIO ...

A(z) Sharkoon S80 RGB AIO elengedhetetlen része minden profi számítógépnek. Segíti csökkenteni a processzor (CPU) magas hőmérsékletét, illetve javítja a levegőáramlást a PC házban. A vízhűtés különleges alakja eredeti megjelenést kölcsönöz a PC-nek. A csövekben egyedi folyadék áramlik, amelynek hűtéséről a hatalmas radiátor gondoskodik. A(z) Sharkoon S80 RGB AIO tökéletesen felváltja a hangos és hatástalan hűtési rendszert.

A(z) Sharkoon S80 RGB AIO vízhűtés alap tulajdonságai

  • Világítsd be a számítógépházat kedvenc színkombinációddal az RGB háttérvilágítás segítségével

Vízhűtéses rendszer, mint új hűtéstípus

Amennyiben sejtelmesd sincs, miért kellene vízhűtést venned levegőhűtés helyett, akkor figyelmesen olvasd el a következő szöveget. A vízhűtésnél többnyire mindig érvényes, hogy kevesebb helyet igényel, mint a levegőhűtés. Instalálása rendkívül egyszerű, mivel egy zárt egységről van szó, amely gyorsan rögzíthető a CPU-hoz és PC házhoz. A(z) SHARKOON biztosította, hogy a folyadék a megerősített csövekben marad. Nem kell félned, hogy vizessé válna a számítógép.

Paraméterek

Paraméterek

Hűtő típusa Vízhűtés
Telepített ventilátorok száma 2x120mm RGB
További tulajdonságok RGB háttérvilágítás
Tömeg 1 480 g

Megvilágítás

Világítás színe RGB
RGB vezérlés Kábelvezető
Kód:  SRKoon15
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4044951038008
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20