Oldal frissítése

Sharkoon S70 RGB AIO

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sharkoon S70 RGB AIO

Vízhűtés Sharkoon S70 RGB AIO ...

A(z) Sharkoon S70 RGB AIO nélkülözhetetlen része minden profi PC-nek. Segíti redukálni a processzor (CPU) veszélyesen magas hőmérsékletét, illetve korrigálja a légáramlást a PC házban. A vízhűtéses rendszer különleges alakja kivételes megjelenést kölcsönöz a gépednek. A rendszerben különleges folyadék áramlik, amelynek hűtéséről a masszív radiátor gondoskodik. A(z) Sharkoon S70 RGB AIO teljes mértékben felváltja a régi és hatástalan hűtési rendszert.

A(z) Sharkoon S70 RGB AIO vízhűtés érdekes paraméterei

  • Világítsd be a PC házat kedvenc színkombinációddal az RGB háttérvilágítás segítségével

Vizesblokk, mint új hűtés

Ha nincs elképzelésed, miért kellene vízhűtést venned levegőhűtés helyett, akkor figyelmesen olvasd el a következő szöveget. A vízhűtésnél többnyire mindig érvényes, hogy kevesebb helyet igényel, mint a levegőhűtés. Beszerelése rendkívül egyszerű, mivel egy zárt egységről van szó, amely gyorsan rögzíthető a processzorhoz és számítógépházhoz. A(z) SHARKOON biztosította, hogy a folyadék gond nélkül a megerősített csövekben marad. Nem kell félned, hogy tönkretenné a PC-t.

Paraméterek

Paraméterek

Hűtő típusa Vízhűtés
Telepített ventilátorok száma 2x120mm RGB
További tulajdonságok RGB háttérvilágítás
Tömeg 0,86 g

Megvilágítás

Világítás színe RGB
RGB vezérlés Kábelvezető
Kód:  SRKoon14
Termékszám:  4044951037995
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15