Oldal frissítése

SEVERIN WK 3469

11 390 Ft

SEVERIN WK 3469

Manapság a vízforraló minden háztartás nélkülözhetetlen része. Ezen SEVERIN vízforraló 1 l űrtartalmat és könnyű kezelést kínál. Gyártása kiváló minőségű anyagok felhasználásával zajlott, mint például rozsdamentes acél (inox). Nemcsak formatervezése ízléses, de a tisztítása is egyszerű, nem tartalmaz egyészségre ártalmas anyagokat, illetve használatakor nem kell tartani nem kívánt szagok vagy ízek kialakulásától, még akkor sem, ha gyakran és hosszútávon használjuk. A rozsdamentes kialakítás a stílus és a funkcionalitás gyöngyszeme, és tökéletesen illeszkedik bármelyik konyhába. A stílusos SEVERIN vízforraló teljesítménye 2200 W. A célszerű kivehető szűrő felfogja a szennyeződéseket vagy az esetleges vízkőlerakódást, amikor a vizet a csészébe öntöd. A vonzó stílust fekete szín hangsúlyozza ki. A dekoratív megjelenésű és megbízható SEVERIN elektromos vízforraló rengeteg praktikus funkciót kínál, így könnyű és hatékony használatot biztosít.

Vízforraló SEVERIN WK 3469 Tartozékok
Vízforraló SEVERIN WK 3469 Jellemzők/technológia

A stílusos SEVERIN WK 3469 vízforraló alapvető tulajdonságai

  • A korszerű SEVERIN vízforraló egyszerű és gyors használatot tesz lehetővé
  • Befogadóképessége 1 l
  • A vízforraló anyaga rozsdamentes acél (inox)
  • A korszerű SEVERIN vízforraló teljesítménye 2200 W
  • Kivitelezésének fontos része a hatékony kivehető szűrő
  • Fekete kivitelű elektromos vízforraló
  • A forgótalpnak köszönhetően használata könnyű és egyszerű
  • A fűtőtekercs a vízforraló feneke alatt rejtőzik
  • A vízforralóban lévő víz mennyisége mindig egyértelmű a vízszint jelzőnek köszönhetően
  • A vízforraló működésére kellemes LED világítás figyelmeztet
  • Minden használó örülni fog az automatikus fedélnyitás funkciónak

Egy abszolút biztonságos elektromos vízforraló

A vízforraló kialakításának elengedhetetlen részét alkotják bizonyos biztonsági funkciók, mint például hőbiztosíték, automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, a forráspont elérésekor. A fűtőspirál a gyorsforraló feneke alatt van elhelyezve, ezért nem fenyegeti a vízkőlerakódás veszélye.

Vízforraló SEVERIN WK 3469 Jellemzők/technológia
Vízforraló SEVERIN WK 3469 Jellemzők/technológia

Megbízhatóság és hosszú élettartam garancia vízforraló

A praktikus SEVERIN vízforraló nem csak a gyártásához felhasznált kiváló minőségű anyagokkal dicsekedhet, hanem a használatát könnyítő forgótalppal is. A gyorsforralót akármilyen szögből a talpra helyezheted. A vízszint jelző lehetővé teszi a víz mennyiségének könnyű ellenőrzését. Bekapcsoláskor aktiválódik a LED világítás, amely jelzi, hogy a készülék üzemel. Természetes az automatikus fedélnyitás funkció is, amely még kényelmesebb használatot tesz lehetővé.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1 l
Tulajdonságok Forgótalp, Háttérvilágítású kapcsoló, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Fekete
Kód:  SEVRK690
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  WK 3469

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20