Oldal frissítése

SEVERIN WA 2106

5 2 értékelés
16 990 Ft

SEVERIN WA 2106

A SEVERIN WA 2106 nagyszerű segítőd lesz a finom és extra ropogós belga gofri készítésénél, amely olyan lesz, mint egy profi pékségben. Nem kell többé drága formákat és eszközöket keresned. A nagy teljesítményű gofrisütő különleges, legyező alakú, tapadásmentes sütőfelületekből áll, mégpedig kettő darabból. A gofrisütő ezért könnyen tisztítható és karbantartható. A biztonságos kezelést megkönnyíti a magas hőmérsékletnek ellenálló rozsdamentes acél burkolat, valamint két darab, a működést jelző lámpa, és a sütési hőmérséklet mutatása. A készülék maximális teljesítményfelvétele 1200 Watt, amely pontosan szabályozható egy forgatható gombbal.
Előnyei a kompakt méret és a kiváló stabilitás. A gofrisütő könnyen tárolható függőleges helyzetben, így nem foglal sok helyet a munkapulton. A sült finomságok mellett az elegáns fekete designt is imádni fogod. Örvendeztesd meg gyermekeidet és vendégeidet, és készíts ízlés szerinti édes vagy sós gofrit pillanatok alatt.
Kiegészítő információk:
Típus: Gofrisütő, dupla
Az alábbiakhoz ajánlott:< br />Vanília alakú gofri sütése ventilátorok formájában
Teljesítmény:1200 W
Egyéb jellemzők és funkciók:Magas hőmérsékletnek ellenálló rozsdamentes acél burkolat
Tapadásmentes bevonatú sütőlapok
Piros és zöld jelzőfények a sülés folyamatának pontos ellenőrzéséhez
Folyamatos hőmérséklet-beállítás
Feltekerhető tápkábel
Színe: fekete

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 200 W
Anyag Rozsdamentes acél
Rendeltetés Gofrihoz

Funkciók

Funkciók Termosztát, Működésjelző lámpa, Tapadásmentes felület
Gofrik száma 10
Gofrik alakja Szív

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  EAV4295a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  WA2106

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20