Oldal frissítése

SET Ajax StarterKit + Socket black

230 190 Ft

SET Ajax StarterKit + Socket black

Az Ajax StarterKit az Ajax biztonsági rendszer magja. További komponensekkel bővítve univerzális biztonsági rendszerré válik, amely megbízhatóan véd a betörés, tűz vagy beázás ellen. Az Ajax StarterKit egy professzionális megoldás az élet és a vagyon védelmére, egyedülálló, időtlen dizájnnal és maximálisan felhasználóbarát kialakítással. Az AJAX riasztó a Jablotron vagy a Paradox biztonsági rendszerek egyenértékű versenytársa. Modern koncepciója, kialakítása és ára a legjobbvezeték nélküli riasztóvá teszi a piacon. Az egész rendszer gerince az Ajax Hub - egy intelligens vezérlőpanel. A vezérlőpanel az egyedi Jeweller biztonsági protokoll segítségével kommunikál a rendszer többi komponensével. Minden alkatrész az EN 50131 szabvány szerinti 2. szintű biztonsággal rendelkezik, így magasabb szintű biztonságot nyújt. A maximális kényelmed érdekében ehhez a vezeték nélküli riasztóhoz egy intelligens Ajax alkalmazást fejlesztettek ki okostelefonodra,amely Android és iOS rendszerre is elérhető, és teljes mértékben cseh nyelvű. 

A SET Ajax StarterKit + Socket black biztonsági rendszer főbb jellemzői

  • Nincs vezeték, nincs gond
  • Gyors és szakszerű telepítés
  • Könnyen használható rendszer a felhasználók számára
  • Rendszerállapot-ellenőrzés
  • Azonnali értesítések
  • Videóellenőrzés IP-kamerákkal
  • Távoli tesztelés és konfiguráció
  • Részletes információk a rendszer állapotáról
  • Rendszeres ingyenes frissítések

Egyéb előnyök

  • Jeweller: A Jeweller kommunikációs protokoll lehetővé teszi, hogy a komponensek akár 2000 m távolságon keresztül is csatlakoztathatók legyenek az Ajax Hubhoz. A távolságtól függően a készülékek automatikusan szabályozzák a rádiójel teljesítményét, ezáltal jelentősen meghosszabbítva az akkumulátor élettartamát. Ennek eredményeként az Ajax készülékek akár 7 évig is működhetnek anélkül, hogy az akkumulátort cserélni kellene. 
  • Ajax Cloud: Az Ajax digitális ökoszisztéma kiterjeszti az összes Ajax eszköz képességeit. A felhőmegoldásnak köszönhetően minden számítástechnikai művelet és folyamat gyorsan és pontosan feldolgozható. A riasztási üzenet továbbítása az Ajax Hubtól a szerverhez és a felhasználóhoz mindössze néhány milliszekundumot vesz igénybe. Az egész rendszer távolról konfigurálható és vezérelhető egy intelligens mobilalkalmazás segítségével. Ezenkívül a rendszeresfirmware-frissítések folyamatosan bővítik a rendszer funkcionalitását.
  • SmartBracket:Az egyedülálló SmartBracket rendkívül egyszerűvé és gyorsabbá teszi az Ajax komponensek telepítését. Az alkatrészeket előre telepített elemekkel szállítjuk, ami jelentős időt takarít meg. Az intelligens Ajax vezeték nélküli riasztó alkalmazás interaktív útmutatókkal segít kiválasztani a megfelelő alkatrész elhelyezését, a SmartBracket konzolt a mellékelt rögzítőelemek segítségével a falhoz vagy a mennyezethez rögzíteni, majd behelyezni az érzékelőt vagy máseszközt.
  • Intelligens Ajax: Az okos Ajax alkalmazás lehetővé teszi a rendszer gyors és intuitív vezérlését és konfigurálását éjjel-nappal. Letöltés és telepítés után néhány pillanat alatt használható.

A csomag tartalma: 

  • 1× Ajax Hub black- intelligens vezérlőpanel
  • 1× Ajax SpaceControl black- vezérlő kulcstartó pánikgombbal
  • 1× Ajax DoorProtect black - vezeték nélküli ajtó- és ablakérzékelő
  • 1× Ajax MotionProtect black - vezeték nélküli PIR mozgásérzékelő
  • 1× Ajax Socket black -távirányítható aljzatadapter
  • 1× Ajax SpaceControl black - vezérlő kulcstartó pánikgombbal

Paraméterek

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Használat Biztonsági rendszer

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Tápellátás Hálózati, Elemes

Csatlakoztatás

Protokol Jeweller

Tulajdonságok

Hatótávolság 2 000 m
Működés Központi egységgel
Funkciók Téves riasztásokkal szembeni ellenállás, Értesítések a mobilra

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa Mozgás

Akkumulátor

Elem típusa Li-Ion

Csomag tartalma

Csomag tartalma Központi egység, PIR érzékelő, Kulcstartó, Ajtó/ablak nyitás érzékelő
Elem típusa Li-Ion

Készülékek száma

Berendezések max. száma 100
Kód:  AJAX22_06
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AJAXSET8_BL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20