Oldal frissítése

SENSODYNE Advanced Clean 75ml

5 1 értékelés
1 590 Ft

SENSODYNE Advanced Clean 75ml

Ahhoz, hogy a fogkrém a legjobb hatással legyen a fogaidra, mindig válaszd a saját igényeidnek leginkább megfelelő készítményt. A nagyszerű SENSODYNE fogkrém megfelelő készítmény azok számára, akik érzékeny fogakkal rendelkeznek. A speciális formula garantálja, hogy csökken a fogak érzékenysége és a fájdalom mértéke. A fogszuvasodásra hajlamos egyének értékelni fogják, hogy magasabb az aminfluorid tartalma, amely elpusztítja a baktériumok egy részét, és ezáltal csökkenti a fogszuvasodást. A fluorid segít megelőzni a fogszuvasodást. A fogkrém mindennapos használata megőrzi fogaid és ínyed egészségét. A hatékony SENSODYNE fogkrém űrtartalma činí 75 ml. A kellemes mentolos íz hosszan érződik még a fogmosás után is Elérheted, hogy fogaid csodásak, mosolyod ragyogó, ínyed pedig egészséges legyenek, így érdemes elkezdeni az isteni SENSODYNE fogkrém használatát az adottságoknak leginkább megfelelő fogkefével együtt.

A szuper SENSODYNE Advanced Clean 75ml fogkrém legfontosabb tulajdonságai

  • Az ízletes SENSODYNE fogkrém remek választás érzékeny fogak esetén, enyhíti az irritációt
  • Speciális formulája védelmet nyújt a fogszuvasodás kialakulása ellen
  • Tartalmaz fluoridot is többek között
  • A fogkrém űrtartalma 75 ml
  • A szájápolást igazi élménnyé varázsolja a fogkrém mentolos íze
  • Az ízletes SENSODYNE fogkrém egészséges fogakat és ragyogó mosolyt biztosít

Összetétel

Aqua, hidratált szilícium-dioxid, sorbitol, glycerin, behentrimonium chloride,amodimethicone, cetyl esters, isopropyl alcohol, hibiscus sabdariffa extract/hibiscus sabdariffa flower extract, sodium PCA, hydroxypropyltrimonium hydrolyzed wheat protein, tridexeth-6, chlorhexidine dihydrochloride, soluble collagen, panthenol, candelilla cera/cenadelilla wax, 2-oleamido-1,3-octadecanediol, cetrimonium chloride, parfum/fragrance pentanátrium-trifoszfát, kálium-nitrát, peg-6, sodium lauryl sulfate, aroma, xantán gumi, sodium hydroxide, cocamidopropyl betaine, nátrium-fluorid, sodium saccharin, limonene, ci 42090

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás elleni védelem, Fluoriddal

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB2075
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5054563014757
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10