Oldal frissítése

Sense SleepPeanut alvásérzékelő

Sense SleepPeanut alvásérzékelő

Gyakran kimerült, és még az ágyból is nehezére esik felkelni? A Sense SleepPeanut megmutatja, ha az ébresztő mély alvási fázisból kelti fel, és segítségével most könnyedén elkerülheti ezt. Az intelligens Sense SleepPeanut egész éjjel folyamatosan felügyeli alvásminőségét, és a lehető legjobb fázisban kelti fel, a lehető legközelebb a tervezett ébredési idejéhez. Helyezze az 5 cm-es érzékelőt a lepedő alá, majd feküdjön le a megszokott módon, a SleepPeanut minden egyébről gondoskodik hőmérséklet-változásainak és mozgásának megfigyelésével. Észre sem fogja venni az ágyban, és zavaró karkötőket sem kell viselnie, amik viselése különösen kényelmetlen alvás közben. Tapasztalja meg, milyen energikus lesz egész nap, ha a megfelelő időben ébred! 

Legfőbb jellemzők

  • Folyamatosan figyelemmel kíséri alvásminőségét, és segít, hogy jól aludjon
  • Felszínes alvásfázisban kelti fel, hogy jól ébredjen
  • Részletes statisztikát vezet alvásáról
  • Az elem akár három hónapig bírja
  • Beépített hangszóró és néma üzemmód
  • iOS és Android rendszerekkel kompatibilis

Megvizsgálja alvását

Az érzékelő csatlakoztatható Android vagy iOS operációs rendszerrel működő okostelefonhoz. Egy intuitív alkalmazás használatával, a telefonja ébreszti a beállított időben, ön pedig megnézheti az alvásáról és az ahhoz kapcsolódó szokásairól vezetett részletes statisztikát. Figyelje meg, hogyan befolyásolja alvását a sport, az alkoholfogyasztás vagy ha egész nap a számítógép előtt ül; a SleepPeanut segítségével feltárhatja alvási problémái okát. A kíváncsi természetűek számára remek szórakozást is jelent a részletes alvásanalízis.  

Az alkalmazás azt is jelzi, mikor feküdjön le, hogy elegendő ideje legyen a pihenésre, és könnyű alvási fázisban ébredjen. Válassza ki, mire akar ébredni - a telefonjára, az érzékelőre, vagy a diszkrét ébresztőre.  

Ébredjen frissen!

Aggódik, hogy a SleepPeanut túl sokáig vár arra, hogy megfelelő alvásfázisban keltse fel, és ezért elkésik a munkából vagy a megbeszélésről? Erről szó sem lehet, ugyanis a készülék legkésőbb az ön által beállított időpontban jelez. A SleepPeanut ez előtt legalább harminc perccel elkezdi ébresztgetni, a pillanatnyi alvásfázistól függően. 

A reggeli lustálkodás szerelmeseinek sincs mitől tartaniuk, ugyanis az érzékelőn 10 perccel késleltethetik az ébresztést, így nem marad el napjuk kedvenc része. Kezdje természetesen és kiegyensúlyozottan a napot és meglátja, milyen lendületet ad a további tevékenységeihez. 

További információk

Az érzékelő méretei:
45 × 25 × 5 mm

Súlya:
7,5 g

Elem típusa:
CR2032

Az elem élettartama:
Legfeljebb 3 hónapig

Hatótáv:
Legfeljeebb 60 m

A csomag tartalma:
SensorSense SleepPeanut érzékelő
CR2032 elem
Csíptető az érzékelőhöz
Kétoldalas ragasztószalag,amivel a matrachoz rögzítheti az érzékelőt

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Alvás
Kód:  MOTH02b
Kiterjesztett garancia: +36 hónap
Termékszám:  SE-PSL01-EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20