Oldal frissítése

Sennheiser Urbanite XL Wireless

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser Urbanite XL Wireless

A Sennheiser Urbanite XL-t  a fiatal, elektronikai kütyükhöz értő, lazább életmódot folytató Y generációnak tervezték. Az Urbanite XL modellek képesek kommunikálni a mobiltelefonokkal és kiváló minőségű hangzást biztosítanak. A meghajtók nagy mérete ellenére, érzékenységük magas és széles frekvenciatartományban képesek pontos hangzást adni. A népszerű "Club Sound", amely felerősíti a basszust és a magas hangokat, erősen és élethűen reprodukál bármilyen zenét. Az alacsony, 18 Ohm impedanciának köszönhetően, a fejhallgató a kevésbé gyakorlott játékosoknak is tökéletes. Bluetooth 4.0 és NFC párosítás teszi lehetővé a vezeték nélküli kapcsolat kialakítását a fejhallgató és a mobiltelefonod között.
A masszív, tartós, mégis könnyű és összecsukható kialakítás nem csak az acél elemek felhasználásának, hanem a kagyló levehető alumínium részeinek is köszönhető.  A nagyon puha, párnázott kagyló megszűnteti a külső zajokat, így hosszú ideig hallgathatsz zavartalanul zenét. Emellett, a fejhallgató egyszerűen összecsukható és kompakttá alakítható a könnyű szállítás és tisztítás érdekében.  A hangerőszabályzó közvetlenül a kagyló külsején található. A megfelelő hangerőt egy mozdulattal beállíthatod.

Legfontosabb tulajdonságok:

  • Kifinomul tervezésű luxus fejhallgató  nagy kagylókkal, egyaránt alkalmas beltéri és kültéri zenehallgatásra
  • Innovatív felépítés erős membránnal
  • Kellemes hangzás - Club Sound
  • Bluetooth 4.0 csatlakozás apt-X és NFC párosítással
  • Hangerőszabályzó közvetlenül a fejhallgatón
  • Különleges lapos kábel, távvezérlővel és mikrofonnal
  • Működés akár 25 órán át egy feltöltéssel

Alap tartozékok:
Kábel univerzális szabályozóval
USB töltőkábel
Puha hordtáska

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JM185x9
Termékszám:  urbanite XL BT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20