Oldal frissítése

Sennheiser PMX Sport 686G zöld

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser PMX Sport 686G zöld

Hajózzon a zene világában

Ha alapos sztereo hangzást szeretne sportolás, vagy a városban sétálgatás közben, nincs más dolga, mint ezt a kifinomult Sennheiser modellt választani! A fülhallgató különös odafigyeléssel készült, speciális anyagból, nagy érzékenységű kialakítással, és magas spektrumú frekvenciákkal, amelyek a készülék bármely pozíciójában hűen adják vissza a tökéletes hangzást. Ennek köszönhetően egyszerre hallhatja a tiszta éneket, kiegyensúlyozott zenei aláfestést, és a mély basszust, attól függetlenül, milyen típusú zenét választ.

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló hangminőség
  • Környezettudatos kialakítás
  • Kifinomult ergonómia
  • Vezetékes távirányító mikrofonnal, amely kompatibilis az Android és OS rendszerekkel
  • Az ovális kábel nehezebben gabalyodik össze
  • Szilárd para-aramiddal megerősített vezeték
  • Antibakteriális szilikonbetétek

Design a sportoláshoz

Az ergonomikus forma biztosítja nem csak a problémamentes zenehallgatást, hanem a kellemes és biztonságos használatot is, a pillanatnyi mozgásformától függetlenül. Biztonságosan a helyükön maradnak, akkor is, ha Ön éppen felfelé szalad, vagy a cél felé sprintel. Minden körülmény ellenére tökéletesen fogja hallani a lejátszásra kerülő dalokat. A sportolók számára szintén egy fontos tulajdonság a szilikonbetétek antibakteriális mivolta, mi ezt is biztosítjuk (SteriTouch).

Kábel nélkül nem lehetséges

Nem akármilyen kábelről beszélünk. Mikrofonos, Android-kompatibilis szerkezet ez, amely megbízhatóan erősíti meg a para-amid anyagot, hogy az bírja használója sportos tempóját, és a gyakori hordozást. Mindennapjai során Ön is értékelni fogja az ovális alakú kábelt, amely sokkal kevésbé gabalyodik össze, mint társai.

Kód:  JM119g
Termékszám:  506228
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15