Oldal frissítése

Sennheiser OCX 686i Sports, zöld

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser OCX 686i Sports, zöld

Hajózz a zene világában

Ha szeretné élvezni a tökéletes sztereo hangzást sportolás, vagy a városban közlekedés közben, válassza a kifinomult Sennheiser modellt. A  hagyományos fülhallgató kínálatból speciális anyagaival, nagy érzékenységével és kiterjesztett frekvenciasávjával tűnik ki.  Ennek köszönhetően tiszta énekhangokat, kiegyensúlyozott középhangokat és masszív basszust produkál, nem számít milyen zenei műfajt választ. 

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló hang jellemzők
  • Kifinomult ergonómia
  • Vezetékre szerelt szabályozógombok mikrofonnal, kompatibilis iOS-szal
  • Ovális kábel, ami nem tekeredik meg
  • Vezeték szilárd para-aramiddal megerősített
  • Antibakteriális fül adapterek

Sportra tervezve

Az ergonomikus forma nem csak azt biztosítja, hogy minden körülmények között hallgathassa a zenét, hanem azt is, hogy mindezt kényelmesen és biztonságosan tehesse akár hosszabb időn keresztül is tekintet nélkül a választott mozgásformára. A fejhallgató biztonságosan a helyén marad, akár hegyen felfelé fut, akár épp a célba sprintel A fülhallgató szorosan a fülében marad , és kizárja a környezetet.  Egy fontos tulajdonság a sportolók számára az antibakteriális fül adapterek (SteriTouch).

Nem csak kábel nélkül lehetséges

De a kábel sem lehet akármilyen. A kábelen található a vezérlő éd s mikrofon, amely kompatibilis az Apple iOS eszközökkel. A kábel  para-aramiddal erősített, hogy ellenálljon a sportos tempónak, és a gyakori hordásnak. A mindennapi életben értékelni fogja az ovális kábelt, amely minimalizálja a csomózódást, megmentve Önt ezzel az állandó kicsomózástól.

Paraméterek

Szín

Szín Zöld
Kód:  jm097k0b
Termékszám:  506190
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10